Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

409 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

108 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

62 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

222 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 12 avgust 2019 15:15

Crnogorac Emil Osmanović na naslovnici korejskog i francuskog modnog magazina

Baranin Emil Osmanović, najuspješniji je crnogorski muški maneken u svijetu, ali i jedan od najplaćenijih internacionalnih modela. Samo na Instagramu prati ga više od 340 hiljada fanova, a ovaj uspješni mladić ima priliku da sarađuje sa najprestižnijim kreatorima današnjice i da krasi naslovnice svjetskih magazina poput italijanskog Vogue. Emil ima misiju kako kaže da mladim ljudima pokaže da "se sve može kada se hoće, a da se pritom ne skreće sa pravog puta". Za Standard priča o saradnji sa dva svjetska časopisa čije je naslovne strane ukrasio i za koje je uradio modni editorijal, ali i o učešću u italijanskom talent šou koje je potvrdio za naš portal...

Krasiš dvije naslovne strane inostranih magazina u posljednjih mjesec dana. Možes li nam reći kako je došlo do tih saradnji?

Urednici inostranih magazina su me kontaktirali preko mejla. Pošto sam, prema njihovom saznanju, najpopularniji i najplaćeniji model na našim prostorima, izrazili su želju da ja krasim njihove naslovne strane i editorijal od po šest fotografija. Oba magazina su u štampanom i digital formatu.

GMARO Magazine je francuski modni magazin sa sjedištem u Parizu. Krasim naslovnu stranu za julsko izdanje. Nisam bio puno iznenađen jer sam radio dvije godine u Parizu.

Drugi je modni magazin COOL iz Koreje. Krasim naslovnu stranu za mjesec avgust. To je za mene iznenađenje jer nikada nisam bio u Koreji. Drago mi je što se širimo svake godine sve više.

Za oba magazina me je slikao fotograf Mladen Šćekić. Svaka fotografija je imala svoju priču. Od većih brendova sam nosio Fendi, Dolce & Gabbana, Versace, JP Gaultier... a i druge manje poznate brendove. Za stajling sam uglavnom ja bio zadužen. Sve mora biti osmišljeno do detalja prije samog slikanja. 

https://www.instagram.com/p/BwjS0zSHWOM/

Da li je tačna informacija da ćeš uskoro biti u žiriju za talente u Italiji?

Pozvali su me da učestvujem kao član žirija za nove talente. U pitanju su tri kategorije: modeli, fotografi i dizajneri. Događaj se zove Festival Europeo i održaće se u Rimu 22. avgusta. To za mene neće biti prvi put da se pojavljujem na italijanskoj televiziji, tako da nemam tremu i jedva čekam da počne.

U žiriju će se naći mnogi poznati pjevači, fotografi, dizajneri... tako da sam počastvovan što ću biti dio takvog događaja. Najavili su me kao Emil Montenegro, top model international.

https://www.instagram.com/p/B0iO_BtHD9e/

Pored brojnih angažmana, aktivan si na društvenim mrežama. Kako postižeš da gotovo svakoga dana apdejtujes novosti?

Volim da podijelim sa ljudima koji me vole sve što radim. Svaki svoj posao, putovanje, uspjeh... mišljenje o nekoj situaciji koja je aktuelna.. pa i po neka privatna fotografija.. Ljudi više vole da vide privatne fotografije nego profesionalne. Svako će naći vremena za sve što stvarno želi i voli. Čim postoje izgovori, to je znak da želja, volja nije bila jaka.

Sada sam na odmoru do 16. avgusta, a opet ne odmaram. (smijeh) Snimili smo reklamu i photo shooting za jedan hotel i multi koncept store iz Crne Gore. Iako puno radim volim da dođem kući gdje vidim sve meni drage ljude, a imam priliku i da se odmorim.  

 

Tvoja popularnost na Istagramu je impozantna. Upravo zbog toga vjerujemo da je i odgovornost veća kada znaš da si nekom mladom čovjeku uzor?

Odgovornost jeste velika jer me prate i mlađi ljudi, srednjoškolci kojima sam jedan od uzora. Moja misija je da im pokažem da sve se može kada se hoće, a pritom da se ne skreće sa pravog puta.

Moraju da imaju petlju i da grizu za ono što žele. Jedino tako će uspjeti.

Moj instagram je veseo. Tamo nema negativnosti. U svakodnevnom životu imamo dosta stresa i negativne energije, da ne moramo to da gledamo i na mrežama. Zato na mom profilu isključivo vlada pozitivna energija, a ujedno je to i moja poruka.

https://www.instagram.com/p/BXdHIrPhEnV/

M.Ivanović

Foro: Instagram, Privatna arhiva

Posljednji put izmijenjeno utorak, 13 avgust 2019 07:06

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.