Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

415 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

109 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

62 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

227 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 10:57

Dea Đurđević progovorila o paklu kroz koji je prošla

Dea Đurđević progovorila o paklu kroz koji je prošla Foto: Instagram

Za voditeljku jutarnjeg programa Pink televizije Deu Đurđević s pravom se može reći da je heroj. Svi koji lično poznaju ovu djevojku nevjerovatno urođenog optimizma slažu se u ocjeni da je samo zahvaljujući svojoj energiji i stručnosti ljekara uspjela preživjeti saobraćajnu nesreću iz koje mnogi ne bi izvukli živu glavu.

Poslije šest mjeseci od stravične nesreće i svakodnevne boli koju osjeća, Dea je otkrila kroz šta je prošla.

Prije pola godine život joj je visio o koncu, a sada Dea radi voditeljski posao s istim žarom s kakvim ga je obavljala i prije udesa, svakodnevno odlazi na vježbe, druži se s prijateljima i uživa u svim onim aktivnostima u kojima je to činila i prije tragedije koju je preživjela.

Ona je u intervjuu istakla da je sve stvar odluke, pa je tako 6. februara, kada se probudila iz kome, riješila da ne umre, nego da živi uprkos lošim ljekarskim prognozama.

https://www.instagram.com/p/B0FzwTuopOX/

“Nikada mi nije palo na pamet da ću umrijeti. Čak ni onda kada su mi na odjeljenju intenzivne njege na VMA rekli kako možda postoji mogućnost da ću da podlegnem povredama. Tada sam rekla, ja ne umirem tek tako. Premalo sam do tada živjela da bih uradila sve što sam željela i planirala. Zaslužujem drugačije da umrem”, kaže Dea Đurđević na početku svoje prve velike ispovijesti u kojoj hrabro govori o ranama koje još u potpunosti nisu zacijelile i naglašava:

“Medicina je pobijedila i doktori koji su brinuli o meni bolji su i od svjetskih stručnjaka. Tačnije, oni i jesu svjetski stručnjaci. Imala sam višestruke povrede koje su bile opasne po život, a doktori sa VMA su to uspjeli da saniraju i ostave me u životu. Profesor Bumbaširević je čarobnjak. On je uspio da prišije i poveže ruku koja je bila potpuno amputirana, otkinuta, iščupana iznad lakta. Snagu sam crpila i dobijala od mojih najbližih, od mame, Mlađe, bake, Dace, Kaće, Ane, Taleta, pa i od onih medicinskih sestara i tehničara koji su me čuvali. Kao i od drugih prijatelja i ljudi koji me ne poznaju, a pružaju nesebičnu podršku. U mojoj bolničkoj sobi nije bilo suza. Samo mnogo smijeha i šale. Također se ozbiljno govorilo o problemima i njihovom rješavanju, ali bez patetike i nepotrebnih riječi. Sažaljenje mi je najmanje potrebno, jer ja sam heroj koji je preživio udarac autobusa, a kažu da takve povrede preživi jedna u milion. Ja sam ta. To je za radost, a ne za sažaljenje”, priča Dea.

U medijima se akcent stavljao na ruku oko koje se vodila najveća borba, a malo ko zna da je Dea imala još niz komplikovanih povreda i da su joj rađene intervencije i na unutrašnjim organima.

“Da, imala sam povrede srca, grudnog koša, karlice, trtične kosti i probleme s pomjeranjem nogu. Bila sam nepokretna i u bolovima. To su veoma teške povrede, opasne po život, a o takozvanim sitnim da ne govorim. Bilo je teško, 48 dana sam nepomično ležala, imala sijaset operacija, ali sam se izborila. Naravno, uz pomoć doktora“, rekla je Đurđević.

(Avaz)

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.