Standard.

nedjelja decembar 15

Relja otkrio kako je osvojio Nikoliju, pa ispričao kako čuva njihov odnos

Objavljeno u: Život

by Lejla

  Pjevač Relja Popović otkrio je da se iz dana u dan trudi da sačuva i zaštiti odnos sa Nikolijom, pa otkrio kako ju je osvojio.

21 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

by Lejla

Cijele godine može da se koristi u vidu limunade ili kao dodatak drugim pićima i raznim jelima.

27 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

nedjelja decembar 15

Preminula legendarna Ana Karina: Cio svijet se oprašta od nje

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Svima dobro poznata francuska glumica Ana Karina, preminula je u subotu 14. decembra od raka u svojoj 79. godini, objavio je danas njen agent.

180 hits

subota decembar 14

Stvari bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevni život, a uništavaju kožu

Objavljeno u: Život

by Lejla

Čistite i njegujete kožu svakodnevno, pazite na ishranu, ali i dalje ste frustrirane zbog bubuljica i mitisera koji se neprestano pojavljuju na vašem licu.

239 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 21:24

Društvene mreže donijele su novu vrstu varanja: Da li vaš partner lajkuje slike drugim djevojkama i flertuje preko poruka i komentara?

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna. Zabavljanje rijetko kad ide glatko, a razloga da mislite da vas partner vara ima napretek.

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako ste mislili da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Povjerenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubite, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na mikroprevare kojima su partneri skloni.

Možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama koje su učinile težim kontrolisanje ponašanje partnera.

Mikrovaranje opisuje se kao termin koji se koristi za male i upitne postupke koje radi vaš partner. To uključuje flertovanje na mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za mikrovaranje. Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svijetu. Par lajkova na Instagramu i Fejsbuku s vremena na vrijeme ne znači ništa loše, ali morate da budete sigurni u namjeru koja stoji iza njih.

Zato je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovarate o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.