Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 21:24

Društvene mreže donijele su novu vrstu varanja: Da li vaš partner lajkuje slike drugim djevojkama i flertuje preko poruka i komentara?

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna. Zabavljanje rijetko kad ide glatko, a razloga da mislite da vas partner vara ima napretek.

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako ste mislili da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Povjerenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubite, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na mikroprevare kojima su partneri skloni.

Možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama koje su učinile težim kontrolisanje ponašanje partnera.

Mikrovaranje opisuje se kao termin koji se koristi za male i upitne postupke koje radi vaš partner. To uključuje flertovanje na mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za mikrovaranje. Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svijetu. Par lajkova na Instagramu i Fejsbuku s vremena na vrijeme ne znači ništa loše, ali morate da budete sigurni u namjeru koja stoji iza njih.

Zato je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovarate o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.