Standard.

nedjelja novembar 17

Porodila se na sred podijuma za igru, a klub bebi poklonio doživotni besplatni ulaz

Trudna 19-godišnjakinja otišla je u provod u noćni klub i rodila bebu nasred plesnog podijuma.

110 hits

nedjelja novembar 17

(VIDEO) Mladoženja na neobičan način izgovorio sudbonosno "da": Svi ostali u šoku

Otkad svaki svat može da zabilježi neku zanimljivost sa vjenčanja kome prisustvuje, internet obiluje zanimljivim scenama sa različitih svadbi, a ovo je posljednji primjer koji dolazi iz Srbije.

229 hits

nedjelja novembar 17

Luksuzna proslava rođendana Soraje Vučelić: Samo ju je jelovnik koštao 10.000, a tek da čujete ko je sve POZVAN!

Soraja Vučelić napunila je 11. novembra 33 godine, ali tog dana nije mogla okupiti svo svoje društvo pa je zbog toga odlučila da veliku proslavu napravi danas, 17. novembra. Kako…

206 hits

nedjelja novembar 17

Otkriven razlog zašto je privlačnim ljudima teško da budu srećni u ljubavi

Uprkos tome što već duži niz godina postoji uverenje da lepi ljudi u životu lakše prolaze u svemu, čini se da im na ljubavnom planu baš i ne cvjetaju ruže.

62 hits

 
 
 
 
utorak, 13 avgust 2019 22:04

Moguće je viđeti fotografije osobe koja ima zaključan Instagram profil

Moguće je viđeti fotografije osobe koja ima zaključan Instagram profil Foto: Wikipedia

Da se ne lažemo, svi bismo željeli pogledati barem jedan privatni profil na Instagramu, no iz raznoraznih i samo nama shvatljivih razloga ne želimo ga zapratiti, prenosi Index.hr.

Pa što učiniti? Iako će vas ovo sigurno iznervirati, moramo vam najprije spomenuti dva očita načina - progutajte ponos i zapratite taj profil ili se poslužite "detektivskim" trikovima pa ga pogledajte s profila osobe koja ga prati, a možete napraviti i "fejk" profil i nadati se da će vas prihvatiti.

Ok, sad kad smo to prošli, možemo se baciti na jedini preostali način koji bi vam mogao koristiti i za koji možda nijeste znali.

Dakle, koristeći Google možete pronaći neke objave vezane uz privatan Instagram profil koji vas zanima. To možete učiniti tako što ćete prekopirati naziv tog profila, odnosno korisničko ime te osobe, i onda kliknuti na Image Search, odnosno pretraživanje po slikama.

Postoje velike šanse da će vam se pojaviti neke od fotografija te osobe, odnosno da je ona ostavila svoje "printove" po mreži prije nego što je zaključala profil. Takođe, moguće je da ćete naići na tagovane fotografije te osobe na nekim javnim korisničkim profilima, ali i da je osoba objavljivala neke fotografije koje ima na Instagramu na svojim drugim profilima na društvenim mrežama poput Flickra, Tumblra ili čak Facebooka.

To vam možda neće dati direktan pristup privatnom Instagram profilu, no moglo bi vam pomoći da pronađete sadržaj koji vas, eto, toliko zanima.

Naravno, na internetu postoji i niz aplikacija koje obećavaju pristup privatnim profilima uz vama, navodno, garantovanu anonimnost.

Međutim, valja uzeti u obzir da su takvi alati veoma sumnjivog porijekla te da će vas tražiti pristup ličnim podacima, a pristup sadržaju koji vi želite viđeti nećete dobiti, tako da preporučujemo da takve alate izbjegavate.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.