Standard.

utorak januar 28

(VIDEO) Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dodijeljene su "Gremi" nagrade, a mlada muzička zvijezda, osamnaestogodišnja pop pjevačica Bili Ajliš, trijumfovala je osvojivši pet nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg novog…

126 hits

utorak januar 28

Recept koji vraća u djetinjstvo: Šufnudle sa sirom i kajmakom

Ko voli knedle sigurno voli i šufnudle, jer je u pitanju isto tijesto.

114 hits

utorak januar 28

(FOTO) Da li ste primijetili ovaj detalj na manekenki? Retro hit vraća se u modu

Emili Ratajkovski je trenutno jedna od najuticajniijh manekenki na svijetu, a u njenom novom stajlingu postoji jedan detalj koji nije mogao da promakne javnosti. Da li ste ga uočili?

173 hits

utorak januar 28

Savršeni parovi postoje? Sedam znakova da vam partner u potpunosti odgovara

Ako ste osoba koja ovih dana interzivno razmišlja o braku i porodici, ovo je tekst za vas. Šta je važno u vezi? Važno je biti srećan kad si sam, a dvostruko…

195 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 11:00

Kolabirala: MANEKENKA PREMINULA, imala je samo 29 GODINA

Bivša Playboyeva zečica Janna Rasskazova iznenada je preminula sa 29 godina u Moskvi. Ruski mediji pišu da se Janna samo srušila i preminula u svom domu, a s njom je u tom trenutku bio prijatelj Alexander koji je otkrio da je prije toga u njenom domu bio doktor iz privatne klinike koji joj je pružao detoksikacijski tretman nakon što je nekoliko dana provela u izlascima.

Prijatelj smatra da doktor, možda, nije znao da Janna uzima još neke lijekove.

Doktor je Jannu, prema opisu prijatelja, stavio na infuziju nakon čega je zaspala, a njemu je rekao da je ne ostavlja samu. Alexander ju je nakon nekog vremena probudio jer je, kaže, čudno disala. Ustala je i krenula prema kuhinji, a zatim se počela gušiti i srušila se. Pozvali su hitnu, no pomoći nije bilo. Doktori po prvim nalazima smatraju da je smrt mogao uzrokovati neki lijek koji nije smjela kombinovati s drugim lijekovima.

Osim što je bila Playboyev model i manekenka, Janna je bila i poznata DJ te je često nastupala po moskovskim noćnim klubovima.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.