Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

409 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

108 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

62 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

222 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 12:00

Emina Jahović zamijenila vilu za manju, a EVO šta je jedino tješi!

Emina Jahović konačno je našla odgovarajuću nekretninu u Istanbulu i to u istom kraju gdje je i živjela. Ona se nakon renoviranja manje vile, sa sinovima Jamanom i Javuzom preselila iz porodičnog doma gdje je živjela sa, sada već bivšim suprugom, Mustafom Sandal.

Iako se od pjevača razvela prije skoro dvije godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa djecom u novoj kući u komšiluku, pa dečaci mogu često da se viđaju sa ocem

- Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živjeli sa djecom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pjevačica je pre nekoliko mjeseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dječaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - navodi izvor blizak pjevačici.

 https://www.instagram.com/p/BxsPRnlnJkH/

A što se tiče samog preseljenja, Emina je priznala da je dom mnogo skromniji od onog u kome je živjela, a umjesto 3 kućne pomoćnice ostaće sa njom samo jedna. Ali, pjevačica ističe da je novi dom mnogo "skladniji".

- Prethodna kuća je prelijep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živjeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - izjavila je Jahovićeva.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 avgust 2019 12:26

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.