Standard.

utorak januar 28

(VIDEO) Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dodijeljene su "Gremi" nagrade, a mlada muzička zvijezda, osamnaestogodišnja pop pjevačica Bili Ajliš, trijumfovala je osvojivši pet nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg novog…

110 hits

utorak januar 28

Recept koji vraća u djetinjstvo: Šufnudle sa sirom i kajmakom

Ko voli knedle sigurno voli i šufnudle, jer je u pitanju isto tijesto.

114 hits

utorak januar 28

(FOTO) Da li ste primijetili ovaj detalj na manekenki? Retro hit vraća se u modu

Emili Ratajkovski je trenutno jedna od najuticajniijh manekenki na svijetu, a u njenom novom stajlingu postoji jedan detalj koji nije mogao da promakne javnosti. Da li ste ga uočili?

173 hits

utorak januar 28

Savršeni parovi postoje? Sedam znakova da vam partner u potpunosti odgovara

Ako ste osoba koja ovih dana interzivno razmišlja o braku i porodici, ovo je tekst za vas. Šta je važno u vezi? Važno je biti srećan kad si sam, a dvostruko…

178 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 12:00

Emina Jahović zamijenila vilu za manju, a EVO šta je jedino tješi!

Emina Jahović konačno je našla odgovarajuću nekretninu u Istanbulu i to u istom kraju gdje je i živjela. Ona se nakon renoviranja manje vile, sa sinovima Jamanom i Javuzom preselila iz porodičnog doma gdje je živjela sa, sada već bivšim suprugom, Mustafom Sandal.

Iako se od pjevača razvela prije skoro dvije godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa djecom u novoj kući u komšiluku, pa dečaci mogu često da se viđaju sa ocem

- Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živjeli sa djecom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pjevačica je pre nekoliko mjeseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dječaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - navodi izvor blizak pjevačici.

 

View this post on Instagram

Casual night 🎈

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

A što se tiče samog preseljenja, Emina je priznala da je dom mnogo skromniji od onog u kome je živjela, a umjesto 3 kućne pomoćnice ostaće sa njom samo jedna. Ali, pjevačica ističe da je novi dom mnogo "skladniji".

- Prethodna kuća je prelijep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živjeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - izjavila je Jahovićeva.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 avgust 2019 12:26

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.