Standard.

subota januar 25

Film "Džoker" obilježio 2019. a evo koji će filmovi biti najpopularniji ove godine

Objavljeno u: Život

by Lejla

Godinu za nama obilježilo je dosta filmskih ostvarenja, a neki filmovi će, sve su prilike, biti popularni i tokom ove godine.

203 hits

subota januar 25

Četiri horoskopska znaka koja će se ludo zaljubiti u ovoj godini

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osjećaj novog početka. Savršeno je vrijeme da se "ispraznite" i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred…

314 hits

subota januar 25

(VIDEO) Ravan stomak u rekordnom roku bez napornih trbušnjaka: Lakša vježba od ove ne postoji

Znamo da mnoge žene žele da imaju ravan stomak, ali im ne polazi za rukom da to i ostvare. Međutim, fitnes instruktorka Rič Sturla je osmislila vježbu koja nije naporna…

272 hits

subota januar 25

Najuspješniji ljudi rađaju se u ovim horoskopskim znakovima

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da vam bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan.

283 hits

 
 
 
 
utorak, 10 septembar 2019 20:06

(FOTO) Ovo je poslednji selfi sa Gruom, samo nekoliko minuta prije tragedije: Sudbina ih zavila u crno

Slavni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra tokom vožnje kajta, a u trenutku nesreće s njim su bili prijatelji koji su pokušavali da spasu repera, davajući mu vještačko disanje.

Na društvenim mrežama pojavila se poslednja fotografija nastradalog repera i na njoj se vidi koliko su svi uživali u danu.

"Bio je dan, dan kao svaki drugi dan, sjeli smo u kola sve je bilo kao san". Bila mi je čast da je u našoj grupi za kajt neko ko mi je idol iz djetinjstva i čovjek koji daje primjer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagovali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru, legendo",  napisao je njegov drugar, a poslednju zajedničku fotografiju možete pogledati ispod.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.