Standard.

srijeda januar 22

Preminuo Teri Džouns, legendarni Montipajtonovac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Teri Džouns, čuveni britanski glumac, komičar, režiser i scenarista, preminuo je juče uveče u 77-oj godini, nakon duge bolesti, javio je BBC.

152 hits

srijeda januar 22

Veza rukometašice sa pokojnim Tošetom bila je puna intriga: Evo gdje je danas i šta radi Andrijana Budimir

Makedonski slavuj, kako su ga oslovljavali, Toše Proeski, preminuo je u ranu zoru 16. oktobra 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške, na auto-putu Zagreb – Lipovac. Tada je imao samo…

254 hits

srijeda januar 22

Pamela Anderson se udala peti put: "Ja sam 35 godina želio samo nju"

Decenijama nakon što su prvi put počeli da se zabavljaju Pamela Anderson i producent Džon Peters odlučili su da se vjenčaju.

126 hits

srijeda januar 22

Jedini horoskopski znak kome se uvijek vjeruje: Sve rade promišljeno

Uvijek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

136 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 09:16

Deset zlatnih pravila u ljubavi: Koliko god da ste zajedno, ove stvari važe uvijek, dobro ih ZAPAMTITE

Ovo su stvari koje će zauvijek važiti i stoga je poželjno da ih se i pridržavate. Postoji 10 pravila koja će vam značiti u toku veze i uvijek mislite na njih.

1. Nemojte vikati čim on predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost. Razgovarajte s njim pristojnim tonom i nađite zajedno neki kompromis.

2. Nakon seksa, privijte se uz njega goli i malo se mazite i zadrijemajte, ne morate iste sekunde nakon orgazma uskočiti u svoju staru kućnu trenerku.

3. Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte raditi ni u vezi! Ostanite vedri i neke stvari zadržite za sebe. I njemu ćete biti privlačniji.

4. Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, biće mu drago ako se ponekad doslovno zabuljite u njega s onim sladunjavim, blesavim, zaljubljenim smješkom.

5. Koliko god da mrzite jutro, povremeno mu priuštite jutarnji seks kada je njegov libido na vrhuncu! Vjerujte da će vam biti zahvalan, a i vama će orgazam biti divan uvod u novi dan.

6. Na koji vas god način povrijedio/razočarao/zanemario, nikada nemojte o problemima raspravljati u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Niko ne mora znati za vaše probleme.

7. Zadržite dozu ženstvenosti i tajanstvenosti tako što ćete određene rituale uvijek obavljati u njegovoj odsutnosti. Vjerujte da će njemu biti interesantnije uživanje u rezultatu nego proučavanje postupka.

8. Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što ne očekuje! Na primjer, dok hodate ulicom, zgrabite ga za guzu, a kad vam se okrene, samo se nasmijete i zavodnički namignite.

9. Ponekad se malo potrudite i u obične dane, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka na primjer, kada se vrati s posla, neka vas zatekne u štiklama i izazovnom donjem vešu.

10. Nemojte se ponašati kao da ste sijamski blizanci. Ne morate izlaziti zajedno svaki put! Veče će imati bolji kraj nakon par pića s vašim djevojkama i udvaranja nekog slatkog muškarca, kada ćete se osjećati privlačno baš za vašeg dečka.

Izvor: Kurir.rs

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 11 septembar 2019 15:28

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.