Standard.

nedjelja septembar 22

Crnogorski vječiti neženja se ipak ženio! Mima Karadžić je bio u braku sa njom, a kum mu bio poznati glumac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "vječiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne bježi od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije…

694 hits

nedjelja septembar 22

Detalji sa svadbe Blaža i Milene: Sve je prštalo od raskoši, mlada bila najveselija

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Blažo Đukanović i Milena Popović vjenčali su se u krugu porodice, a odmah nakon svečane ceremonije uputili su se na Kraljičinu plažu gdje su organizovali svadbu. Od ulaza do plaža,…

3657 hits

nedjelja septembar 22

Regionalna zvijezda zaljubljena u Crnogorca: Senidah poludjela za Markom

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Portalima kruže fotografije trep zvijezde Senidah u zagrljaju atraktivnog muškarca. Navodi se da je riječ o njenom novom dečku Marku kojeg je upoznala jednoj crnogorskoj diskoteci gdje on radi kao obezbjeđenje.

759 hits

nedjelja septembar 22

Blažova izabranica blistala u bijeloj vjenčanici neobičnog kroja

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sin predsjednika države Mila Đukanovića, Blažo i njegova izabranica Milena Popović juče su izgovorili sudbonosno da. Milena je blistala u bijeloj vjenčanici, neobičnog kroja.

3452 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 11:47

Mateja Kežman obožava sport od kojeg je Gru poginuo: "Ne mogu da zamislim život bez kajta"!

Reper Dalibor Andonov Gru izgubio je život u ponedjeljak na Dunavu dok je vozio kajt. Dalibor je bio zavisnik od ekstremnih sportova i sem kajta, voleo je snoubord. 

Reper nije jedini sa javne scene koji voli ekstremne spotove, Mateja Kežman pasionirani kajter. Bivši fudbaler je čak otvorio na Adi Bojani kafić u kom se okupljaju ljubitelji kartinka. 

"Kada sam završio karijeru, krenuo sam da radim neke stvari koje nisam mogao dok sam igrao. Tako sam počeo sa kajt-surfom, skijanjem i snoubordom. Volim prirodu i svi sportovi su povezani s prirodom i omogućavaju mi da ne putujem svijetom bez veze već da uvek jurim sve te tačke gdje ima snijega i vjetra", ispričao je Kežman.  

"Riječ je o sjajnom sportu gdje si vezan za dasku, a opet te progoni vjetar, znači čista priroda. Ekstreman je, pun adrenalina koji mi nedostaje otkako sam prestao da igram fudbal. Ne mogu da zamislim život bez kajta", rekao je fudbaler., prenosi Kurir.rs.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.