Standard.

nedjelja septembar 22

Crnogorski vječiti neženja se ipak ženio! Mima Karadžić je bio u braku sa njom, a kum mu bio poznati glumac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "vječiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne bježi od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije…

668 hits

nedjelja septembar 22

Detalji sa svadbe Blaža i Milene: Sve je prštalo od raskoši, mlada bila najveselija

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Blažo Đukanović i Milena Popović vjenčali su se u krugu porodice, a odmah nakon svečane ceremonije uputili su se na Kraljičinu plažu gdje su organizovali svadbu. Od ulaza do plaža,…

3596 hits

nedjelja septembar 22

Regionalna zvijezda zaljubljena u Crnogorca: Senidah poludjela za Markom

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Portalima kruže fotografije trep zvijezde Senidah u zagrljaju atraktivnog muškarca. Navodi se da je riječ o njenom novom dečku Marku kojeg je upoznala jednoj crnogorskoj diskoteci gdje on radi kao obezbjeđenje.

738 hits

nedjelja septembar 22

Blažova izabranica blistala u bijeloj vjenčanici neobičnog kroja

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sin predsjednika države Mila Đukanovića, Blažo i njegova izabranica Milena Popović juče su izgovorili sudbonosno da. Milena je blistala u bijeloj vjenčanici, neobičnog kroja.

3412 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 11:52

Nataša Bekvalac se udaje četvrti put: Posle vaterpoliste, rukometaša i IT stručnjaka, evo kakvog muškarca hoće

Nataša Bekvalac kaže da nije odustala od ljubavi i da će se udati i četvrti put! Posle kraha tri braka - sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i košarkašem Lukom Lazukićem, lijepa Novosadanka voljela bi da još jednom stane pred oltar.

"Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje vjerujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom", rekla je pop zvijezda.

Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lijep.

"Sva tri muža su mi bili lijepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lijepe i pametne djevojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene", priča pjevačica. Nataša tvrdi da ne žali ni zbog jedne svoje odluke, iako je u aprilu 2018. godine pretrpjela nasilje od Lazukića, koji je zbog toga osuđen na osam mjeseci uslovno, sa rokom provjere od tri godine.

"Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim pretjerano da gledam unazad, zato što znam da ne mogu ništa da promijenim. Izgubila bih energiju, snagu, vrijeme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije, ljepše, mogu da usrećim ljude oko sebe. Stvari se uvijek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, vjerovatno je to dobro za mene", smatra BekvaIčeva.

Izvor: Kurir.rs

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 11 septembar 2019 12:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.