Standard.

nedjelja septembar 22

Crnogorski vječiti neženja se ipak ženio! Mima Karadžić je bio u braku sa njom, a kum mu bio poznati glumac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "vječiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne bježi od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije…

667 hits

nedjelja septembar 22

Detalji sa svadbe Blaža i Milene: Sve je prštalo od raskoši, mlada bila najveselija

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Blažo Đukanović i Milena Popović vjenčali su se u krugu porodice, a odmah nakon svečane ceremonije uputili su se na Kraljičinu plažu gdje su organizovali svadbu. Od ulaza do plaža,…

3595 hits

nedjelja septembar 22

Regionalna zvijezda zaljubljena u Crnogorca: Senidah poludjela za Markom

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Portalima kruže fotografije trep zvijezde Senidah u zagrljaju atraktivnog muškarca. Navodi se da je riječ o njenom novom dečku Marku kojeg je upoznala jednoj crnogorskoj diskoteci gdje on radi kao obezbjeđenje.

737 hits

nedjelja septembar 22

Blažova izabranica blistala u bijeloj vjenčanici neobičnog kroja

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sin predsjednika države Mila Đukanovića, Blažo i njegova izabranica Milena Popović juče su izgovorili sudbonosno da. Milena je blistala u bijeloj vjenčanici, neobičnog kroja.

3411 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 11:53

Brate zašto si nas ostavio, zašto me nisi poslušao? Očajni brat molio Grua tri sata prije tragedije da ne ide na kajt

Brate zašto si nas ostavio, zašto me nisi poslušao? Očajni brat molio Grua tri sata prije tragedije da ne ide na kajt FOTO: Instagram

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u utorak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu.

Neutješni članovi porodice, koji se ni dan nakon tragedije ne mire sa bolnom istinom, prisjećaju se posljednjih razgovora dok primaju saučešća. Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je posljednji iz porodice vidio živog i bezuspješno ga kobnog dana ubjeđivao da ne izlazi kajtom na rijeku, piše Kurir.rs.

"Brate, zašto si nas ostavio, zašto me nisi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim", neutješno je govorio Igor. 

Navodno, Igor i Gru su tri sata prije tragedije vidjeli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubjeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kada je vidio u medijima tragičnu vijest. 

"Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gdje su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vrijeme odgovarao od toga, govorio mu da ne ide, da je više star za takve sportove. Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na reijku i da vidi kako čovjek u godinama rastura kajt", kazao je sagovornik Kurira.

Dalibor Andonov Gru iza sebe je ostavio dva sina i suprugu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.