Standard.

ponedjeljak septembar 16

(FOTO) Sara Jo konačno pokazala momka: "Hajde sad da slavimo ljubav"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Pjevačica Sara Jo je bila je kuma Paradi ponosa u Beogradu, a energičnim nastupom atmosferu je dovela do usijanja. Na društvenim mrežama je osvanula njena fotografija sa momkom, kojeg je dugo…

337 hits

ponedjeljak septembar 16

Razvode se Kaya i Džunior Džek: "Rastali smo se na miran način, sporazumno"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Pop-folk pjevačica Kaya Ostojić i svjetski poznati DJ Džunior Džek, odlučili su da se razvedu.

200 hits

ponedjeljak septembar 16

Ukusna i kremasta: Salata od kukuruza šećerca za sve prilike

Recept za super salatu od kukuruza šećerca, luka, mirođije.

97 hits

ponedjeljak septembar 16

Muškarci sa ovom vrlinom su bolji u krevetu, a orgazam je zagarantovan

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da utvrde s kakvim s muškarcima su imale najbolji seksualni odnos i redovno doživljavale orgazam.

146 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 19:56

Znate li kakvi su muškarci najbolji u seksu?

Znate li kakvi su muškarci najbolji u seksu? Foto: Instagram

Naučnici su došli do zaključka da su muškarci koji bolje razumiju žene bolji i u seksu, što većini žena nije neka novost. Muškarci koji su vješti u komuniciranju i koji znaju slušati prije će svoje partnerke dovesti do orgazma, pokazalo je istraživanje. No isto tako žene koje su pune samopouzdanja i koje su nezavisne više uživaju su sebi samima.

Američko istraživanje koje su proveli stručnjaci s Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health prvo je koje je pronašlo čvrstu vezu između emocionalnog zdravlja i seksualnog zadovoljstva. Ono se bavilo trima kvalitetama koje su mjerile koliko je određena osoba sretna – samopouzdanjem, nezavisnošću i empatijom.

Ta tri kvaliteta upoređena su zatim sa tri znaka seksualnog zadovoljstva, orgazmom, uživanjem u primanju oralnog seksa i uživanjem u pružanju oralnog seksa.

Naučnici su došli do zaključka da je seksualno zadovoljstvo žena čvrsto povezano s empatičnim partnerom. Naime, kad je muškarac brižan i pažljiv onda se povećava i žensko zadovoljstvo. Takođe se pokazalo da povećan nivo samopouzdanja i nezavisnosti kod žena dovodi i do većeg seksualnog zadovoljstava.

Istraživanje je pokazalo da devet od deset muškaraca doživi orgazam svaki put tokom seksa, dok se to isto dogodi tek kod 47 posto žena. S druge strane, muškarci više uživaju u pružanju oralnog seksa od žena, zaključili su naučnici.

“Realnost je da većina mlađih muškaraca zaista uživa u aktivnostima kojima je cilj pružiti partnerki zadovoljstvo”, rekla je profesorica Adena Galinsky za Live Science.

(Ljepota&Zdravlje)

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 11 septembar 2019 21:30

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.