Standard.

utorak januar 21

(FOTO) "Ne zna da drži našeg princa": Oštre kritike na račun Megan Markl kao majke

Megan Markl, koja se našla u centru kraljevske drame zajedno sa svojim suprugom Harijem, i dalje kritikuju zbog načina na koji čuva dijete.

196 hits

utorak januar 21

Problemi se nastavljaju: Centar za socijalni rad podnio prijavu protiv Severine

Objavljeno u: Život

by Lejla

Svaki njen korak budno prate nadležne institucije.Hrvatska pop zvezda Severina Kojić i dalje vodi pravnu bitku s bivšim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom koji je, prema privremenoj…

183 hits

utorak januar 21

Kultni bend Queen na kovanici od 5 funti

Objavljeno u: Život

by Vasilj

Britanska kraljevska kovnica izdala je komemorativan novčić s rock grupom "Queen", u čast pjevaču Frediju Merkjuriju i ostalim članovima benda.

161 hits

utorak januar 21

Van terena se još bolje razumiju: Evo šta teniseri rade u slobodno vrijeme

Objavljeno u: Život

by Lejla

Teniska reprezentacija Srbije osvojila je ATP kup u Sidneju pobjedom nad Španijom od 2:1 i priredila neizmjernu radost cijeloj naciji.

154 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 19:56

Znate li kakvi su muškarci najbolji u seksu?

Znate li kakvi su muškarci najbolji u seksu? Foto: Instagram

Naučnici su došli do zaključka da su muškarci koji bolje razumiju žene bolji i u seksu, što većini žena nije neka novost. Muškarci koji su vješti u komuniciranju i koji znaju slušati prije će svoje partnerke dovesti do orgazma, pokazalo je istraživanje. No isto tako žene koje su pune samopouzdanja i koje su nezavisne više uživaju su sebi samima.

Američko istraživanje koje su proveli stručnjaci s Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health prvo je koje je pronašlo čvrstu vezu između emocionalnog zdravlja i seksualnog zadovoljstva. Ono se bavilo trima kvalitetama koje su mjerile koliko je određena osoba sretna – samopouzdanjem, nezavisnošću i empatijom.

Ta tri kvaliteta upoređena su zatim sa tri znaka seksualnog zadovoljstva, orgazmom, uživanjem u primanju oralnog seksa i uživanjem u pružanju oralnog seksa.

Naučnici su došli do zaključka da je seksualno zadovoljstvo žena čvrsto povezano s empatičnim partnerom. Naime, kad je muškarac brižan i pažljiv onda se povećava i žensko zadovoljstvo. Takođe se pokazalo da povećan nivo samopouzdanja i nezavisnosti kod žena dovodi i do većeg seksualnog zadovoljstava.

Istraživanje je pokazalo da devet od deset muškaraca doživi orgazam svaki put tokom seksa, dok se to isto dogodi tek kod 47 posto žena. S druge strane, muškarci više uživaju u pružanju oralnog seksa od žena, zaključili su naučnici.

“Realnost je da većina mlađih muškaraca zaista uživa u aktivnostima kojima je cilj pružiti partnerki zadovoljstvo”, rekla je profesorica Adena Galinsky za Live Science.

(Ljepota&Zdravlje)

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 11 septembar 2019 21:30

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.