Standard.

petak oktobar 18

Recept dana: Italija na tanjiru - Piletina "Bolonja"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Italijani su mađioničari u kuhinji! Evo kako spremaju pikantnu piletinu u Bolonji, koja će biti sjajno osvježenje za vaš jelovnik.

134 hits

petak oktobar 18

Pjevač Bojan Tomović pretučen u Beogradu

Crnogorski pjevač Bojan Tomović pretučen je sinoć kada je izašao da prošeta svog psa u Beogradu.

3111 hits

petak oktobar 18

Čolina ćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Una Čolić, starija ćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na…

159 hits

petak oktobar 18

Hollywood nije bezopasan kako se čini: Ove zvijezde su tragično preminule usred snimanja filma

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode…

155 hits

 
 
 
 
utorak, 17 septembar 2019 10:10

Pogledajte naluksuznije kuće poznatih fudbalera: Privatno pozorište, muzej, bazeni, vodopadi...

Pogledajte naluksuznije kuće poznatih fudbalera: Privatno pozorište, muzej, bazeni, vodopadi... Foto: Instagram

Nije tajna da najbolji fudbaleri na svijetu zarađuju vrtoglave cifre novca, što im daje povoda da ga troše na skupe automobile, avione, jate, ali i vile. Žive zaista luksuznim životom, a to upravo pokazuju i fotografije njihovih domova.

Mario Balotelli

Kada je živio u Liverpoolu kupio je vilu koja ga je koštala 5 miliona, u kojoj je bio bazen, privatno pozorište i bioskop, između ostalog. Ono što je zanimljivo jeste da je ista raspoloživa za izdavanje, jer se Balotteli preselio u Milano.

muski magazin kuce fudbal luksuz 7

Leo Messi

Koliko voli fudbal Messi je pokazao i kroz svoj dom koji je će uskoro biti izgrađen i to u obliku lopte, a imanje će ličiti na fudbalski teren. U istom će se kada izgradnja bude završena nalaziti spa i privatno pozorište. Cijena izgradnje je oko 5 miliona dolara.

muski magazin kuce fudbal luksuz 6

Didier Drogba

Fudbaler Obale Slonovače je jedan od najboljih fudbalera sa afričkog kontinenta. Njegova luksuzna vila danas vrijedi 14.4 miliona dolara, koja pored osnovnog luksuznog sadržaja ima i manji sportski muzej.

muski magazin kuce fudbal luksuz 3

David Beckham

Uređena po ukusu njegove supruge Victoria, kuća odiše sa stilom i ukusom. Masivno zdanje ne prostire na više desetina kilometara i karakteriše ga savršena bašta, prepuna zelenila i mini vodopad.

muski magazin kuce fudbal luksuz 2

Andrés Iniesta

Na njegovom posjedu nalazi se kuća koje je napravljena specijalno za njega prije nekih desetak godina, na čijem frontalnom dijelu je uklesano njegovo ime i broj dresa koji nosi. Ovo je možda jedan od najboljih načina da fudbaler pokaže svoju ljubav prema timu za koji igra. Bazen, pet spavaćih soba, pa čak i mala kapela nalaze se unutar ove 4,6 miliona vrijedne kuće. (Azra)

muski magazin kuce fudbal luksuz 11

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.