Standard.

petak oktobar 18

Recept dana: Italija na tanjiru - Piletina "Bolonja"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Italijani su mađioničari u kuhinji! Evo kako spremaju pikantnu piletinu u Bolonji, koja će biti sjajno osvježenje za vaš jelovnik.

133 hits

petak oktobar 18

Pjevač Bojan Tomović pretučen u Beogradu

Crnogorski pjevač Bojan Tomović pretučen je sinoć kada je izašao da prošeta svog psa u Beogradu.

3098 hits

petak oktobar 18

Čolina ćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Una Čolić, starija ćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na…

159 hits

petak oktobar 18

Hollywood nije bezopasan kako se čini: Ove zvijezde su tragično preminule usred snimanja filma

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode…

155 hits

 
 
 
 
utorak, 17 septembar 2019 12:18

Jezivo: Lijam je saznao za razvod Majli putem društvenih mreža?!

Razvod Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta iznenadio je mnoge, budući da je malo ko slutio da su se crni oblaci nadvili nad njihovim ljubavnim gnijezdom.

Podsjetimo, par je stao na ludi kamen krajem 2018. godine, ali, kako je još tada prenio izvor za The Sun, to je bio samo poslednji pokušaj pjevačice i glumca da se izvuku iz situacije koja je neminovno vodila u raskid.

Nagađanja o razvodu su počela već u avgustu tekuće godine kada je Sajrusova viđena bez burme, te se njen PR oglasio putem People magazina i potvrdio ove vijesti.

"Majli i Lijam su se dogovorili da je najbolje da se rastanu. Budući da su oboje evoluirali, i kao jedinke i kao par, donijeli su odluku da se fokusiraju sami na sebe i vlastite karijere. Oboje će i dalje nastaviti zajedničkim snagama da brinu o kućnim ljubimcima koje posjeduju, iako više neće biti zajedno. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u toku procesa razvoda", stajalo je u saopštenju za javnost, a, kako izvor otkriva za spomenuti list, Hemsvort je navodno na društvenim mrežama pročitao ovu objavu prije nego što je njegova supruga sa njim uopšte porazgovarala o tome.

Ipak, sve i ukoliko su tvrdnje izvora tačne, treba istaći da je par svakako poslednjih nekoliko mjeseci braka živio odvojeno, te da je još u julu tekuće godine Lijam viđen bez burme. Inače, upravo on je bio taj koji je 21. avgusta podnio papire za razvod braka.

Izvor:Puls

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.