Standard.

srijeda oktobar 16

Dvanaest godina kako nas je napustio Toše Proeski

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Na današnji dan, prije 12 godina, poginuo je makedonski pjevač Todor Toše Proeski.

177 hits

srijeda oktobar 16

VIDEO: Navijačicu izbacili iz dvorane zbog vrućeg plesa

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Utakmice američke Nacionalne hokejaške lige veoma su posjećene, a na ovoj koja je odigrana u Bostonu, glavne zvijezde nisu bili hokejaši, već jedna djevojka u publici.

162 hits

utorak oktobar 15

Menadžerka Tošeta Proeskog otkrila zašto ne posjećuje pjevačev grob!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ljiljana Petrović, koja je kobne noći bila u autu sa pjevačem, kaže da su po zidovima njenog doma okačene njihove zajedničke fotografije, ali da već sedam godina nije skupila snage…

332 hits

utorak oktobar 15

Recept dana: Kuhinja Bliskog Istoka - Falafel

Objavljeno u: Život

by Jovana

U koji god restoran zdrave hrane da odeš, na jelovniku ćeš pronaći falafel. Mnogi od nas ne znaju šta je zapravo taj falafel i odakle potiče. Naime, to je obrok…

174 hits

 
 
 
 
petak, 04 oktobar 2019 10:56

Oglasila se majka dječaka kog je Jevtić zlostavljao! Na suđenju otkrila strašne detalje o glumcu!

Goran Jevtić Goran Jevtić Foto: screenshoot/Twitter

Tog 15. juna 2014. godine glumac je maloljetnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a zatim nasilno, oralno zadovoljavao dječaka. Stanje oštećenog mladića nakon seksualnog zlostavljanja potvrdili su i njegova majka, drugarica koja je bila sa njim te večeri u društvu, kao i radnik pozorišta u Somboru.

Dječakova majka J. K. ispričala je tokom suđenja da se njen sin te noći kući vratio vidno uplašen, uzrujan i da se tresao kao da je zima, tako da mu je dala da popije bensedin za smirenje. 

- Bio je uplakan i prvo nije htio da kaže šta se desilo. Tek na insistiranje drugarice i radnika pozorišta koji su ga dopratili ispričao je. Plakao je i imao nagon za povraćanje - ispričala je dječakova majka.

Kada je sve saznala o nemilom događaju, pitala je sina kako to da se nije branio, da ga nije odgurnuo.

- Sin mi je rekao: "Nisam mogao, bio sam blokiran". Pomislio sam, ako ga udarim, onda više nikada neću moći da uđem u pozorište. Razmišljao je o tome kakve sve može imati posljedice s obzirom na Jevtićev položaj u glumačkom svijetu, da li ga je trebalo udariti, kako će se to odraziti... Nakon toga dolazi do većih problema jer više nije mogao normalno da spava, jede, bio je povučen u sebe, spavao je obučen i zbog toga smo se suprug i ja obratili psihijatru, koji mu je propisao psihoterapiju, bromazepam i tablete zolofata - navela je majka oštećenog.

L. K. nije krio sreću kada ga je Jevtić pozvao na piće jer ga poziva glumac koji je poznat, i to mu je imponovalo s obzirom na to da je pohađao dramsku sekciju i želio da se bavi glumom. Posebno raspoloženje kod mladića primijetila je njegova drugarica V. H., koja je bila sa njim te večeri u društvu.

Vidjela sam kada je dolazio iz toaleta. Išao je ubrzanim hodom. Kada je došao do mene, oči su mu bile suzne, djelovao je izbezumljeno, uplašeno. Vidjelo se da mu se nešto desilo. Pitala sam ga šta je bilo, na šta je on rekao: "Hajdemo napolje, što prije da izađemo, sve ću ti ispričati". Do detalja mi je ispričao kako ga je glumac uvukao u toalet, ljubio ga po vratu, masturbirao, pa izvadio njegov penis i stavio u usta. Dok je to pričao, drhtao je - ispričala je drugarica V. H.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.