Standard.

četvrtak oktobar 17

Zvijezda serije Očajne domaćice iza rešetaka!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Poznata američka glumica, zvijezda serije “Očajne domaćice”, Felisiti Hafman pojavila se u Federalnom zatvoru u Dablinu kako bi odslužila zatvorsku kaznu od 14 dana zbog njenog učešća u skandalu u…

14 hits

četvrtak oktobar 17

(VIDEO) Glumica prebačena u bolnicu nakon saobraćajne nezgode: Automobil je završio na krovu

Američka glumica Helen Hant hitno je prevezena u bolnicu nakon saobraćajne nesreće u Los Anđelesu, u kojoj se njen automobil "SUV" prevrnuo od siline udara.

48 hits

četvrtak oktobar 17

Prva fotografija srpske manekenke nakon nesreće na ziplajnu

Objavljeno u: Život

by Jovana

Srpska ljepotica Simona Andrejić (25) teško je povrijeđena tokom vožnje na ziplajnu, kada se isti nije zaustavio, pa je Simona velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca ostala…

16 hits

srijeda oktobar 16

Dvanaest godina kako nas je napustio Toše Proeski

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Na današnji dan, prije 12 godina, poginuo je makedonski pjevač Todor Toše Proeski.

188 hits

 
 
 
 
petak, 04 oktobar 2019 11:35

Smrt ovog crnogorskog pjevača prati jedna misterija! Njegova posljednja noć krije jezive detalje!

Sedmog oktobra biće tačno 18 godina od kada je pjevač Rođa Raičević napustio ovaj svijet, a neki detalji tragedije su još uvijek nerazjašnjeni!

Rođa Raičević rođen je u Nikšiću 11. jula 1957. godine, a 1976. se preselio u Beograd, gdje je završio Fakultet muzičkih umjetnosti.

Prvi album Rođa je snimio 1993. godine, sa koga su se izdvojili veliki hitovi "Tako je suđeno", "A ja imam tebe" i "Rastanak", a tokom devedesetih godina stekao je veliku slavu i popularnost.

Jedno vrijeme bio je član orkestra Miše Mijatovića, a sarađivao je i sa brojnim velikim estradnim imenima - Lepom Brenom, Mirom Škorić, Slavkom Banjcem, Cakanom, Bubom Miranović, Anom Bekutom.

Neposredno pred smrt objavio je posljednji album, a iako su ga povezivali sa brojnim poznatim damama nikada se nije ženio. Međutim, bio je zaljubljen u pjevačicu Bubu Miranović.

"Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto i putevi su nam se tad razišli. Bio je divan kolega. Ozbiljan, a opet zabavan u društvu. Volim njegovu boju glasa. Obavezno naručim neku njegovu pjesmu kad sedim u kafani. Na taj način ga se sjetim", rekla je Buba svojevremeno u jednom intervjuu.

Rođa Raičević preminuo je 7. oktobra 2001, u 44. godini, u stanu u ulici 27. marta (danas Kraljice Marije) u Beogradu. Pronađen je mrtav u stanu, a iako to nikada nije službeno potvrđeno govorilo se da je preminuo od prekomerne doze nedozvoljene supstance, piše Alo.rs.

Pored toga, njegovu smrt sve ove godine prati jedna velika misterija. Naime, po njegov kofer koji se i dalje nalazi na istoj adresi, nikada niko nije došao.

"Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo", ispričala je prošle godine komšinica pokojnog pjevača.

"Iako je Rođa bio moj podstanar, maltene ga nisam ni poznavao. Došao je u trenerci i predstavio se kao sportista, a ne kao pjevač. Viđali smo se jednom mjesečno, kada je plaćao kiriju. Komšije su mi pričale da su žene dolazile kod njega. Prethodnu noć Rođa je proveo s djevojkom. Kada mu je pozlilo, pozvala je Hitnu pomoć. Kada su ljekari stigli, on je već je bio mrtav. Djevojka je potvrdila da je Rođa uzeo prekomjernu dozu nedozvoljene supstance. Imao je samo 44 godine", rekao je tada vlasnik stana u kome je Rođa živio.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.