Standard.

petak oktobar 18

Recept dana: Italija na tanjiru - Piletina "Bolonja"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Italijani su mađioničari u kuhinji! Evo kako spremaju pikantnu piletinu u Bolonji, koja će biti sjajno osvježenje za vaš jelovnik.

134 hits

petak oktobar 18

Pjevač Bojan Tomović pretučen u Beogradu

Crnogorski pjevač Bojan Tomović pretučen je sinoć kada je izašao da prošeta svog psa u Beogradu.

3119 hits

petak oktobar 18

Čolina ćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Una Čolić, starija ćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na…

159 hits

petak oktobar 18

Hollywood nije bezopasan kako se čini: Ove zvijezde su tragično preminule usred snimanja filma

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode…

155 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 09:50

(VIDEO) "Prijatelji" ponovo na okupu: "Niko se nije skinuo go, ali smo se svi mnogo smijali"

Dženifer Aniston je gostujući u emisiji Hovarda Sterna potvrdila da se svih šest "Prijatelja" okupilo na večeri prvi put nakon mnogo vremena. Iako su mnogi fanovi mislili da su na večeri bili samo Dženifer, Met LiBlank i Kortni Koks, glumica je objasnila cijelu situaciju. Ekipa je uspJela da nađe vremena za druženje pa su se svi okupili u kući Kortni Koks.

"Prije nekoliko dana smo večerali zajedno. Cijela ekipa. Svi su bili tu. Dejvid Švimer je bio u gradu i svi smo imali dovoljno vremena, pa smo se sastali. Mnogo smo se smijali", rekla je 50-godišnja glumica.

 

Akcenat je stavila na činjenicu da je cijelo veče bilo ispunjeno smijehom i zabavom pa se nasmijala na Sternovo pitanje o tome da li se iko skinuo tokom druženja, jer se slična situacija odigrala u jednoj od epizoda serije.

"Bili smo kod Kortni, niko se nije skinuo, bili smo jako civilizovani. Ali smo se mnogo smijjali", rekla je raspoloženo.

Serija "Prijatelji" (Friends) je priča o šest prijatelja koji se svakodnevno druže u Njujorku, podsjeća klix.ba. Glavne uloge tumače Aniston (Rejčel), Lisa Kudrov (Fibi), Kortni Koks (Monika), Mat LiBlank (Džoi), Dejvid Švimer (Ros) i Mejtu Peri (Čendler). Snimana je od 1994. do 2004. godine i sadrži ukupno deset sezona. Iako je snimanje završeno prije 15 godina, serija je i danas popularna i nastavlja da osvaja nove generacije.

"Svima nam nedostaje serija. Ja ne bih bila ovo što jesam bez svega toga. Ne znam da li bi trebalo da snimimo neke nove epizode serije, mislim da nova verzija ne bi bila ni približno dobra kao ovih deset sezona. To bi moglo da uništi sve", rekla je Aniston.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.