Standard.

petak oktobar 18

Recept dana: Italija na tanjiru - Piletina "Bolonja"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Italijani su mađioničari u kuhinji! Evo kako spremaju pikantnu piletinu u Bolonji, koja će biti sjajno osvježenje za vaš jelovnik.

133 hits

petak oktobar 18

Pjevač Bojan Tomović pretučen u Beogradu

Crnogorski pjevač Bojan Tomović pretučen je sinoć kada je izašao da prošeta svog psa u Beogradu.

3083 hits

petak oktobar 18

Čolina ćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Una Čolić, starija ćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na…

158 hits

petak oktobar 18

Hollywood nije bezopasan kako se čini: Ove zvijezde su tragično preminule usred snimanja filma

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode…

154 hits

 
 
 
 
subota, 12 oktobar 2019 19:23

Najk proizveo „Isusove sandale“, patike sa svetom vodicom u đonu

Najk proizveo „Isusove sandale“, patike sa svetom vodicom u đonu Foto: MSCHF

Bruklinski dizajneri stavili su svetu vodicu u vazdušni đon „najk“ patika i nazvali ih „Isusovim sandalama“, a ljudi za njih zaista olakšavaju novčanik za 3.000 dolara. 

Da je car iz bajke Carevo novo odijelo zaista živ, vjerovatno bi bio oduševljen i rado platio 3.000 dolara za patike kojima je đon pun svete vodice. Izgleda da takvih „careva“ u modernom svijetu ne manjka, pošto je svih dvadesetak napravljenih pari odmah prodato, piše RTS.

Patike, koje djeluju kao redizajnirane „er maksice“ iz 1997. godine, sadrže osvještanu vodu iz rijeke Jordan u petama, napravljene su od „okađene vune“ i imaju krstiće na pertlama. 

„Bogovske patike“ osmislila je dizajnerska kompanija MSCHF, koja je napravila dvadesetak pari kako bi ismijala moderne trendove velikih korporacija.

„Sjetili smo se kolaboracije 'Adidasa' sa 'Arizona ledenim čajem', kada su napravili nekoliko desetina pari patika sa različitim aromama. Ovim potezom smo htjeli da ismijemo i pokažemo koliko je sve to apsurdno postalo“, istakao je direktor MSHCF Danijel Grinberg za Njujork post.

Odlučili su da je najbolji način da to urade da iskoriste jednu od najuticajnijih osoba u istoriji – Isusa Hrista.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.