Standard.

petak oktobar 18

Recept dana: Italija na tanjiru - Piletina "Bolonja"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Italijani su mađioničari u kuhinji! Evo kako spremaju pikantnu piletinu u Bolonji, koja će biti sjajno osvježenje za vaš jelovnik.

133 hits

petak oktobar 18

Pjevač Bojan Tomović pretučen u Beogradu

Crnogorski pjevač Bojan Tomović pretučen je sinoć kada je izašao da prošeta svog psa u Beogradu.

3092 hits

petak oktobar 18

Čolina ćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Una Čolić, starija ćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na…

159 hits

petak oktobar 18

Hollywood nije bezopasan kako se čini: Ove zvijezde su tragično preminule usred snimanja filma

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode…

155 hits

 
 
 
 
subota, 12 oktobar 2019 20:41

Vratila se korijenima: Kim Kardašijan otišla u Jeremniju da se krsti

Vratila se korijenima: Kim Kardašijan otišla u Jeremniju da se krsti Foto: Instagram

Starleta Kim Kardašijan (38) na društvenim mrežama pohvalila se svojim fanovima da se zajedno sa svojom djecom krstila. Ceremonija krštenja održana je u katedrali u Ečmijadzinu, odnosno Majčinskoj katedrali Svete Majke Božje koja se nalazi u Jermeniji, u gradu Vagaršapat. 

-Hvala Jermeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena zajedno sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali Svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji, koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine n. e- napisala je Kim.

S njom su bila njena djeca Nort (6), Sejnt (3), Čikago (1) i petomjesečni Psalm, ali i najstarija sestra Kortni (40) i njena djeca.

View this post on Instagram

🙏🏼 🕯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

" data-instgrm-version="12">
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

🙏🏼 🕯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fanovi su joj napisali kako im je drago što je došla u Jermeniju jer su tamo njeni korijeni, ali bilo je i zlih jezika koji su mislili da se samo želi da se dopadne tamošnjem narodu. 

-Nije ti to trebalo. U Jermeniji te ionako ne poštuju jer ste ih porodično osramotili, ovo je krštenje napravljeno s namjerom da se nekom svidiš – bili su neki od komentara.

Kim je ovu posjetu iskoristila da se upozna i druži se sa predsjednikom Jermenije i večera sa njegovom porodicom (Esspreso)

" data-instgrm-version="12">

–Večera sa predsjednikom Sarkisijanom i njegovm porodicom bila je moćna. Toliko uzbudljivih stavri koje se dešavaju u Jermeniji – pohvalila se Kim.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 13 oktobar 2019 16:54

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.