Standard.

utorak novembar 12

Voćna torta sa malinama koja se ne peče

Slatkiš koji se ne peče idealan je da se malo zasladite danas.

21 hits

utorak novembar 12

Može biti zamršenije nego što mislite: Deset imena koja su zabranjena širom svijeta

Saznanje da ćete postati roditelj trenutak je koji je ispunjen emocijama. Ipak, neki će priznati odabir imena jedan je od najtežih zadataka. Makar prije nego se beba rodi.

31 hits

utorak novembar 12

Upozorenje: Strogoća roditelja djecu vodi u depresiju, evo kako

Djeca koja su imala strogu majku koja je ujedno i perfekcionistica te je od njih uvijek zahtijevala samo najbolje, kao odrasli češće imaju problema s alkoholom.

37 hits

utorak novembar 12

Mlada glumačka zvijezda doživjela srčani udar i preminula sa samo 13 godina

Lorel Grigs bila je dijete koje je osvojilo najslavnije pozorišne pozornice svijeta. Imala je mnogo obožavatelja, a njenom muzičkom i glumačkom talentu svi su se divili. Nažalost, ta mala zvijezda…

34 hits

 
 
 
 
subota, 19 oktobar 2019 14:24

Udaje se za osuđenog ubicu: Pjevačica zgrozila fanove svojim odabirom

Udaje se za osuđenog ubicu: Pjevačica zgrozila fanove svojim odabirom FOTO: Instagram

Američka pjevačica Niki Minaž u najnovijem intervjuu za "E! news" otkrila je da bi već ove sedmice mogla izreći sudbonosno "da" svom dečku, producentu Kenetu Petiju.

Minaž je u više navrata isticala da nikad u životu nije bila sretnija te da jedva čeka da se uda, uprkos tome što fanovi ne odobravaju njenu vezu s Kenetom zbog njegove problematične prošlosti.

Proteklih dana naveliko se šuškalo da se par već vjenčao u tajnosti, ali je kontroverzna pjevačica odlučno demantirala takve glasine.

“Nisam se udala. Dobili smo dozvolu za brak, ali čekamo pastorku za koju znamo od prvog dana da želimo da nas vjenča. Ona ima slobodan raspored tek od ove sedmice tako da bih ja mogla biti u braku u narednoj sedmici “, izjavila je pjevačica i tako ponovno šokirala svoje fanove.

Pjevačica i pet godina stariji menadžer potvrdili su svoju vezu krajem prošle godine, a u fokusu javnosti tada se našla Kenetova mračna prošlost. On je, naime, još 1995. osuđen za pokušaj silovanja 16-godišnje djevojke, zbog čega je dobio kaznu zatvora u trajanju od 18 do 54 mjeseca. Zatim je 2002. priznao krivicu za ubistvo bez predumišljaja, zbog čega je punih sedam godina proveo u zatvoru.

Izvor: Avaz.ba

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.