Standard.

utorak novembar 12

Voćna torta sa malinama koja se ne peče

Slatkiš koji se ne peče idealan je da se malo zasladite danas.

23 hits

utorak novembar 12

Može biti zamršenije nego što mislite: Deset imena koja su zabranjena širom svijeta

Saznanje da ćete postati roditelj trenutak je koji je ispunjen emocijama. Ipak, neki će priznati odabir imena jedan je od najtežih zadataka. Makar prije nego se beba rodi.

33 hits

utorak novembar 12

Upozorenje: Strogoća roditelja djecu vodi u depresiju, evo kako

Djeca koja su imala strogu majku koja je ujedno i perfekcionistica te je od njih uvijek zahtijevala samo najbolje, kao odrasli češće imaju problema s alkoholom.

39 hits

utorak novembar 12

Mlada glumačka zvijezda doživjela srčani udar i preminula sa samo 13 godina

Lorel Grigs bila je dijete koje je osvojilo najslavnije pozorišne pozornice svijeta. Imala je mnogo obožavatelja, a njenom muzičkom i glumačkom talentu svi su se divili. Nažalost, ta mala zvijezda…

38 hits

 
 
 
 
subota, 19 oktobar 2019 14:25

(VIDEO) Lejdi Gaga imala nezgodu na nastupu: Pjevačica pala s bine, fanovi zabrinuti

Pjevačica Lejdi Gaga na posljednjem koncertu u Las Vegasu imala je nezgodu, a njen pad zabrinuo je fanove. Fanu kojeg je pozvala na pozornicu, pop diva skočila je u naručje, ali je on nije uspio zadržati pa je oboje palo s bine. Ipak, prošla je nepovrijeđena.

Mladić je bio veoma zabrinut i krivio je sebe za gubitak ravnoteže, ali je pjevačica odmah potvrdila kako je s njom sve uredu i da se ne treba brinuti. 

“Sve je OK. Jedina stvar koja nije uredu je to što nam trebaju stepenice da se mogu popeti nazad” rekla je omalena Gaga, a potom je počela smirivati fana Džeka , koji je bio u suzama zbog nezgode.

Pjevačica je ubrzo nakon pada nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo, a u nezgodi koja joj se dogodila, pronašla je i trenutak za šalu.

- Ma, ne brini se, sve je OK. Nisi ti ništa kriv. Toliko se volimo da smo zajedno pali sa pozornice. Pali smo jedno drugome u zagrljaj. Mi smo poput Džeka i Rouza iz filma "Titanik". Mislim da bismo nakon ovoga trebali popiti čaj - rekla mu je Gaga.

 


Izvor:Avaz.ba

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.