Standard.

srijeda novembar 20

Ako i vašu kožu iritira bockanje džempera, onda isprobajte ovaj jednostavan trik

Najbolji način da omekšate džemper koji vas grebe je da ga potopite u mješavinu sirćeta i vode gdje je potrebno da odstoji oko 20 minuta. Međutim, kako sirće može biti…

105 hits

srijeda novembar 20

Urnebesni video Andrije Miloševića: Imamo nož i pečurku, napravimo automobil

Andrija Milošević na društvenim mrežama objavio je duhoviti video u kojem je posavjetovao svoje fanove kako mogu da se zabave ukoliko imaju samo jednu pečurku i nož.

146 hits

srijeda novembar 20

Ovi znakovi jasno ukazuju da ne želite da imate seks sa partnerom

Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili rijedak, onda to može da…

112 hits

srijeda novembar 20

Trudni smo, čekamo bebu: Riki Martin će dobiti četvrto dijete sa 12 godina mlađim suprugom

Pop pjevač Riki Martin i njegov dvanaest godina mlađi suprug Džvan Josef na svečanoj večeri u Vašingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava objavili su da čekaju četvrto dijete.

516 hits

 
 
 
 
subota, 19 oktobar 2019 20:59

Pričajte o bivšem na prvom sastanku

Pričajte o bivšem na prvom sastanku Foto: Unsplash

Mada mnogi kažu da o bivšim ljubavima ne treba pričati pred sadašnjim ili potencijalnim partnerom, već zadržati prošlost za sebe, stručnjaci sada tvrde drugačije.

Oni smatraju da treba otvoriti karte već na prvom sastanku.

Stručnjak za emotivne veze Džejms Pris vjeruje da je dobro da potencijalnom momku pričate o bivšem, jer to znači da ste ga preboljeli, da više o njemu ne razmišljate i da ste riješili da krenete dalje.

A i on će znati na čemu je. Ali ako to vašem udvaraču smeta, odnosno ako primijetite da je ljubomoran, budite oprezni, kako se ne biste kasnije kajali, upozoravaju psiholozi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.