Standard.

srijeda novembar 20

Ako i vašu kožu iritira bockanje džempera, onda isprobajte ovaj jednostavan trik

Najbolji način da omekšate džemper koji vas grebe je da ga potopite u mješavinu sirćeta i vode gdje je potrebno da odstoji oko 20 minuta. Međutim, kako sirće može biti…

105 hits

srijeda novembar 20

Urnebesni video Andrije Miloševića: Imamo nož i pečurku, napravimo automobil

Andrija Milošević na društvenim mrežama objavio je duhoviti video u kojem je posavjetovao svoje fanove kako mogu da se zabave ukoliko imaju samo jednu pečurku i nož.

146 hits

srijeda novembar 20

Ovi znakovi jasno ukazuju da ne želite da imate seks sa partnerom

Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili rijedak, onda to može da…

112 hits

srijeda novembar 20

Trudni smo, čekamo bebu: Riki Martin će dobiti četvrto dijete sa 12 godina mlađim suprugom

Pop pjevač Riki Martin i njegov dvanaest godina mlađi suprug Džvan Josef na svečanoj večeri u Vašingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava objavili su da čekaju četvrto dijete.

516 hits

 
 
 
 
subota, 19 oktobar 2019 21:34

Ubica djevojke Eštona Kučera osuđen na smrtnu kaznu: Nesrećnica je imala rane na grudima, stomaku i vratu duboke po 15 centimetara

Na sudu u Los Anđelesu, Majkl Gargiulo osuđen je na smrtnu kaznu nakon što je proglašen krivim za dva ubistva i pokušaj ubistva. Među žrtvama je bila i bivša djevojka glumca Eštona Kučera, Ešli Elerin.

Ešli je tada imala 22 godine i studirala je modni dizajn, a ubijena je u noćnom izlasku. Sve se dogodilo 2001. godine. Te noći trebalo je da zajedno idu na žurku nakon dodjele Gremi nagrada.

Kada je Kučer otišao do njenog stana i kucao, nije mu otvarala vrata, pa je pretpostavio da je ljuta što kasni. Ipak, kako je izjavio, kada je odlazio pogledao je kroz prozor i vidio tamne fleke za koje je mislio da su od vina. Sledećeg jutra pronađeno je tijelo dvadesetdvogodišnjakinje 47 puta izbodeno nožem. Imala je rane na grudima, stomaku i vratu, a bile su duboke po 15 centimetara.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.