Standard.

ponedjeljak decembar 16

Muškarci: Djeca do četrdesete

Mnogo muškaraca se i u odraslom dobu ponaša djetinjasto, pa se vjeruje kako im u emotivnim vezama partnerka „donosi“ zrelost.

51 hits

ponedjeljak decembar 16

Muškarci: Djeca do četrdesete

Objavljeno u: Život

ponedjeljak decembar 16

Pazite na vašu kožu: Savjeti za pravilno umivanje

Jeste li se nekad zapitali da li se pravilno umivate? Stručnjaci Američkog udruženja za dermatologiju ističu da od načina na koji peremo lice zavisi kako će izgledati naša koža.

46 hits

ponedjeljak decembar 16

Pet znakova potvrđuju da vaša veza može da preživi prevaru

Mnogi ljudi spremni su da partneru oproste prevaru, što često može da ojača vezu.

47 hits

ponedjeljak decembar 16

Ovi horoskopski znakovi najteže pokazuju emocije: "Volim te" za njih ne postoji

Osobama rođenim u ovim znakovima Zodijaka izgovaranje riječi "volim te" predstavlja veliki izazov, piše "Cosmopolitan". Zato se ne nadajte da ćete to čuti od njih u prvim mjesecima vaše veze.

53 hits

 
 
 
 
četvrtak, 07 novembar 2019 10:40

Katrin Denev doživjela moždani udar

Čuvena francuska glumica Katrin Denev (76), smještena je u bolnicu u Parizu, jer je tokom snimanja filma doživjela blagi moždani udar. 

Prvi je ovu informaciju objavio pariški “Le Parisien”, navodeći kako je glumica bila u “ozbiljnom stanju” i bile su joj potrebne ozbiljne pretrage. Međutim, izvor je za “Variety” rekao kako njeno zdravstveno stanje nije bilo alarmantno, prenosi RTS.

Slavna glumica je ranije ove godine bila na Filmskom festivalu u Veneciji, na promociji svog novog filma “The Truth” u kojem se pojavljuje uz Žilijet Binoš. Film je ujedno i otvorio ovaj prestižni festival.

Denev posljednjih godina ima pretrpan raspored. Još od šezdesetih godina prošlog vijeka, Katrin je vodeća glumačka zvijezda u svojoj zemlji, a poznata je po specifičnoj francuskoj ljepoti i šarmu.

Radila je sa najslavnijim svjetskim režiserima, a 1993. bila je nominovana za Oskara, dok je 1969. bila u trci za BAFTA nagrade. Pojavljivala se na brojnim filmskim festivalima, ima zavidnu glumačku karijeru za sobom i među najcjenjenijim je glumicama svijeta.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.