Standard.

srijeda novembar 20

Ako i vašu kožu iritira bockanje džempera, onda isprobajte ovaj jednostavan trik

Najbolji način da omekšate džemper koji vas grebe je da ga potopite u mješavinu sirćeta i vode gdje je potrebno da odstoji oko 20 minuta. Međutim, kako sirće može biti…

47 hits

srijeda novembar 20

Urnebesni video Andrije Miloševića: Imamo nož i pečurku, napravimo automobil

Andrija Milošević na društvenim mrežama objavio je duhoviti video u kojem je posavjetovao svoje fanove kako mogu da se zabave ukoliko imaju samo jednu pečurku i nož.

47 hits

srijeda novembar 20

Ovi znakovi jasno ukazuju da ne želite da imate seks sa partnerom

Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili rijedak, onda to može da…

47 hits

srijeda novembar 20

Trudni smo, čekamo bebu: Riki Martin će dobiti četvrto dijete sa 12 godina mlađim suprugom

Pop pjevač Riki Martin i njegov dvanaest godina mlađi suprug Džvan Josef na svečanoj večeri u Vašingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava objavili su da čekaju četvrto dijete.

42 hits

 
 
 
 
nedjelja, 10 novembar 2019 21:14

Svi su joj govorili da nije normalna: Ostavila je muža (30) zbog mlađeg momka (18), a posle dvije godine desilo se ČUDO

Svi su joj govorili da nije normalna: Ostavila je muža (30) zbog mlađeg momka (18), a posle dvije godine desilo se ČUDO Foto: Ilustracija

Mark i ja smo se upoznali kada sam bila mlada. Imala sam samo 20 godina i očajnu želju da me neko voli. Mark je bio tridesetogodišnji barmen sa sklonošću da mi piše pjesme i ispovijeda ljubav u kasnonoćnim porukama.

Kada krhkoj mladoj djevojci kažeš dva puta da je voliš i da je lijepa, ona bukvalno odlijepi i uda se za vas.

Tako je bilo i sa nama. Međutim, kako smo postajali stariji i samopouzdaniji, naša veza se pretvorila u panične napade i svađe. Nisma mogla ni da zamislim da će Mark biti taj čovek sa kojim ću živjeti do kraja života.

Naš odnos je došao do te tačke gdje je i sama pomisao da me dodirne bila bolna. Do oktobra je veći dio noći spavao na kauču.

Dok se moj brak raspadao, moja sestra je došla sa fakulteta kući. Sa njom je došla i grupa njenih prijatelja, koja je "harala" po našoj porodičnoj kući.

 

Sa njima je došao i Šon, dečak kojeg sam godinama poznavala, ali koga nisam vidjela dugo. Imao je 18 godina i izgledao prelijepo. Kada sam ga vidjela, nakon tako dugog perioda, srce je prestalo da mi radi. Nisam mogla normalno da dišem.

Šon je bio visok, zgodan - kao bog. Njegov osmijeh je mogao da osvijetli prostoriju. Pošto je Mark bio barmen, rijetko je noću bio kod kuće. Zbog toga sam se družila sa sestrom i njenom ekipom sa fakulteta. Šon i ja smo skoro svako veče sami gledali filmove, šalili se i razgovarali.

Osjećala sam se kao neki manijak. Imala sam 25 godina, svježe izašla sa fakulteta, a on samo 18 i svježe izašao iz srednje škole. Ali hemija je nauka koja se ne može poreći. Ali naša veza je zapalila sve oko mene i u meni. Imala sam oči samo za njega.

To je trajalo samo dvije nedjelje, dok moj odnos sa Markom nije došao do potpunog uništenja. U novogodišnjoj noći sam se toliko svađala sa svojim mužem, da se sve završilo suzama i konačnim razlazom.

Dvije noći kasnije, poljubila sam Šona prvi put. Sledeće dvije nedelje bili smo praktično nerazdvojni. Ostavila sam 30 - godišnjeg muža zbog 18 - godišnjeg dečka!!!

Prijatelji i rodbina su bili zabrinuti zbog mojih izbora. Mark je postao očajan i ljubomoran. Slao mi je poruke kasno noću, zahtjevajući da idemo na savjetovanje. Ništa me nije doticalo. Živjela sam za svaki momenat proveden sa Šonom.

Nakon dvije nedelje blaženstva, Šon je otišao da se pridruži mornarici. Patila sam za njim kao tinejdžerka.

Tokom dvije i po godine, veza nam je prošla kroz pakao i raj. Red vrištanja i svađanja, pa onda red neizmjerne sreće i zadovoljstva. Odrastali smo zajedno.

Nakon tri godine zabavljanja, napustila sam posao i preselila sam se u San Dijego kod Šona. Vjenčali smo se. Srećna sam.

On je moja srodna duša, moj prijatelj, moj ljubavnik, moj život. To što je mlađi od mene nikakva prepreka nam nije bila.

Izvor: Pink.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.