Standard.

ponedjeljak decembar 16

Muškarci: Djeca do četrdesete

Mnogo muškaraca se i u odraslom dobu ponaša djetinjasto, pa se vjeruje kako im u emotivnim vezama partnerka „donosi“ zrelost.

51 hits

ponedjeljak decembar 16

Muškarci: Djeca do četrdesete

Objavljeno u: Život

ponedjeljak decembar 16

Pazite na vašu kožu: Savjeti za pravilno umivanje

Jeste li se nekad zapitali da li se pravilno umivate? Stručnjaci Američkog udruženja za dermatologiju ističu da od načina na koji peremo lice zavisi kako će izgledati naša koža.

46 hits

ponedjeljak decembar 16

Pet znakova potvrđuju da vaša veza može da preživi prevaru

Mnogi ljudi spremni su da partneru oproste prevaru, što često može da ojača vezu.

47 hits

ponedjeljak decembar 16

Ovi horoskopski znakovi najteže pokazuju emocije: "Volim te" za njih ne postoji

Osobama rođenim u ovim znakovima Zodijaka izgovaranje riječi "volim te" predstavlja veliki izazov, piše "Cosmopolitan". Zato se ne nadajte da ćete to čuti od njih u prvim mjesecima vaše veze.

53 hits

 
 
 
 
petak, 22 novembar 2019 10:27

Madona za zdravlje pije urin i kupa se u ledu (VIDEO)

Madona za zdravlje pije urin i kupa se u ledu (VIDEO) Foto: Printscreen

Madona tvrdi da je na svojoj Madame X turneji pila urin.  Posle jednog nastupa u Americi ona se u tri ujutro potopila u ledenu kupku, koja je navodno najbolja terapija za sportske povrede i masnice, a onda je popila urin za koji tvrdi da je takođe ljekovit.

Madona (61) liježe u kadu u kupatilu hotelske sobe, potapa se u ledenu vodu. Tu je i reper Ahlamalik Vilijams koji nastupa zajedno sa njom na turneji. Na desnoj ruci i na nozi pjevačica ima modrice. Dok sjedi u ledenoj vodi, izgleda kao da broji svaku sekundu, a da bi agonija zbog hladnoće bila bar malo lakša, ona udara Vilijamsa. Pošto prođe jedan minut, pokazuje razliku u boji kože koja je pod ledom. 

"Tako znate kako je hladno", kaže Madona. Dok posle "ledenog tretmana" pije žutu tečnost iz šolje, zvijezda koja je otkrila da je u prošlosti piškila na svoje noge zbog problema sa atletskim stopalom (gljivicama), kaže: "Zaista je dobro popiti urin kada izađeš iz ledene kupke".

Zanimljivo je da se prošlog mjeseca, kad je pala sa scene, i Lejdi Gaga podvrgla sličnom tretmanu ali je ona primijenila kombinaciju vruće kupke i kompresovanog specijalnog odijela punjenog ledom.

Koliko god gadno bilo, činjenica je da je ovakva terapija sve popularnija među sportistima. Ipak, treba naglasiti da je taj metod ipak kontroverzan i da je rizik od hipotermije ogroman. Madona inače nastavlja da na društvenim mrežama redovno izvještava obožavaoce o detaljima svoje Madame X turneje. Inače je prije početka turneje uvela vrlo stroga pravila za publiku. 

"Upotreba mobilnih telefona, pametnih satova, kamera i sličnih uređaja neće biti dozvoljena za vrijeme nastupa. Mjesta u dvorani treba unaprijed rezervisati kako bi na vrijeme ušli, a nakon što se ulaznice ponište na mobilnom telefonu, upotreba istih više neće biti dozvoljena", pisalo je u zahtjevu, prenosi Noizz.rs.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.