Standard.

subota decembar 07

Bili u braku 68 godina: Supružnici u roku od 33 sata umrli jedno za drugim

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge…

109 hits

subota decembar 07

Žene ni ne slute da ih iz njihovog nesesera vrebaju ove opasne bakterije

Nova studija istraživača sa Univerziteta "Aston" otkrila je da više od 90 odsto proizvoda za šminkanje sadrži opasne bakterije, uključujući ešerihiju koli i stafilokoke.

107 hits

subota decembar 07

Facebook mora da plati 4 miliona dolara kazne

Facebook mora platiti 4 miliona dolara kazne.

79 hits

subota decembar 07

Lepa Brena i Boba slave 28 godina braka

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, slavi 28. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem. Pjevačica je otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

111 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 12:32

Bolnih 11 godina: Marina Tucaković našla je sina mrtvog i ne želi ni poslije 11 godina da zna rezultate obdukcije

Miloš Radulović bio je sin jednog od napoznatijih parova sa domaće javne scene, Marine Tucaković i Aleksandra-Fute Radulovića. Prvog decembra prije 11 godina Miloš je pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju.

Marina Tucaković godinama je ćutala o ovoj bolnoj temi, do prošle godine kada je istakla da je za nju to bio najteži događaj u životu. Miloševo beživotno tijelo pronašla je upravo Marina.

Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite – rekla je svojevremeno Marina.

Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla da imam loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – dodala je tada Marina.

Miloš je prije 11 godina legao da spava, ali se više nikada nije probudio. Kada je njegovo tijelo Marina pronašla, on je bio modar, a hitna pomoć je mogla da ustanovi samo smrt.

Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – rekla je Marina.

U jednom od svojih razgovora sa novinarima, Marina je rekla i kako nikada nije željela da vidi rezultate sa obdukcije, jer joj to nije bitno.

Nisam željela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja sam se poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala… – izjavila je Tucakovićeva.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.