Standard.

utorak januar 28

(VIDEO) Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dodijeljene su "Gremi" nagrade, a mlada muzička zvijezda, osamnaestogodišnja pop pjevačica Bili Ajliš, trijumfovala je osvojivši pet nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg novog…

42 hits

utorak januar 28

Recept koji vraća u djetinjstvo: Šufnudle sa sirom i kajmakom

Ko voli knedle sigurno voli i šufnudle, jer je u pitanju isto tijesto.

47 hits

utorak januar 28

(FOTO) Da li ste primijetili ovaj detalj na manekenki? Retro hit vraća se u modu

Emili Ratajkovski je trenutno jedna od najuticajniijh manekenki na svijetu, a u njenom novom stajlingu postoji jedan detalj koji nije mogao da promakne javnosti. Da li ste ga uočili?

111 hits

utorak januar 28

Savršeni parovi postoje? Sedam znakova da vam partner u potpunosti odgovara

Ako ste osoba koja ovih dana interzivno razmišlja o braku i porodici, ovo je tekst za vas. Šta je važno u vezi? Važno je biti srećan kad si sam, a dvostruko…

84 hits

 
 
 
 
petak, 06 decembar 2019 22:10

OGLASILA SE OLIVERA BALAŠEVIĆ: Otkrila detalje o suprugovom zdravstvenom stanju

OGLASILA SE OLIVERA BALAŠEVIĆ: Otkrila detalje o suprugovom zdravstvenom stanju FOTO: Facebook

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, koji je sredinom novembra završio u bolnici zbog ugradnje stentova nakon infarkta, otkrila je kako se sada osjeća njen suprug.

Ona je u jednom intervjuu gdje je opisivala radnju svoje knige “Planeta dvorište” objasnila da li je Đorđe Balašević junak njenog romana i tom prilikom otkrila do sad nepoznate detalje o njegovom stanju, prenosi Espreso.rs.

– Prijatelji i saradnici koji su imali priliku da je upoznaju u fazi stvaranja nazivali su je biografijom, ali ne bih brkala uspomene jedne djevojčice sa tako ozbiljnom formulacijom. Radi se, prije svega, samo o “frtalju biografije”, a Đorđe je, naravno, junak u onom dijelu kada posumnjate u sebe i klonete pod pritiskom oživljenih uspomena. Svakako da je najradosniji trenutak bio kada se vratio iz bolnice i kad smo shvatili da će naša šala – da će odsad biti “stent ap”, a ne stend ap komičar – zaista zvučati kao šala – rekla je Olivera Balašević.

A roman prvenac Olivere Balašević priča je o jednoj drugoj ljubavi, prema sportu. Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja. Ona je ljubav prema sportu i zdravom životu pokušala da prense na svoje đake. Međutim, dobila je otkaz u školi, a pričala je i sportskim i sličnim nepravdama.

– U mojoj knjizi, pominjući iskustva i saznanja svoje mame, koja je tako jednom prilikom burno reagovala na sudijski lopovluk i nepravdu, a poslije još dugo malo koji razgovor na tu temu nije mogao proći bez pominjanja te dvije riječi, još kao djevojčica naučila sam od nje da se bezuspješno traganje za pravdom uvijek na kraju pretvori u bezuspješno traganje za nepravdom. U svom kratkom, nažalost, profesorskom stažu nisam propuštala priliku da svojim đacima ispričam i ponešto što nije bilo u nastavnom programu, a činilo mi se da je imalo veze s pedagogijom.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.