Standard.

utorak januar 28

(VIDEO) Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dodijeljene su "Gremi" nagrade, a mlada muzička zvijezda, osamnaestogodišnja pop pjevačica Bili Ajliš, trijumfovala je osvojivši pet nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg novog…

34 hits

utorak januar 28

Recept koji vraća u djetinjstvo: Šufnudle sa sirom i kajmakom

Ko voli knedle sigurno voli i šufnudle, jer je u pitanju isto tijesto.

40 hits

utorak januar 28

(FOTO) Da li ste primijetili ovaj detalj na manekenki? Retro hit vraća se u modu

Emili Ratajkovski je trenutno jedna od najuticajniijh manekenki na svijetu, a u njenom novom stajlingu postoji jedan detalj koji nije mogao da promakne javnosti. Da li ste ga uočili?

97 hits

utorak januar 28

Savršeni parovi postoje? Sedam znakova da vam partner u potpunosti odgovara

Ako ste osoba koja ovih dana interzivno razmišlja o braku i porodici, ovo je tekst za vas. Šta je važno u vezi? Važno je biti srećan kad si sam, a dvostruko…

75 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 09 decembar 2019 17:05

Bora Čorba: Rok ubijaju Jale, Bube i Raste koji prodaju maglu zajedno sa polugolim kravama

Bora Đorđević, frontmen rok grupe Riblja čorba, demantuje glasine da ima problema sa zdravljem. Nedavno je viđen u Ljubljani u šetnji sa svojim psom Larom. Kaže da to radi svako jutro kada ide u kupovinu štampe.

A onda, kako je i najavio, nastupio je u u minhenskoj dvorani Kesselhause na romfestivalu. Bora nije propustio da naglasi kako su se pjesme sa novog albuma, 20 po redu, naslovljenog „Da tebe nije“ sjajno primljen kod publike.

“Taj album sam posvetio svojoj supruzi Dubravki, i tetovažu njenog lika takođe a zaslužila je mnogo više. Ona je moj oslonac i moja velika ljubav”, kazao je Čorba, a onda dodao kako ima još publike koja cijeni i voli rokenrol koji posljednjih godina „ubijaju“ Bube, Jale i lažne Raste te prodaju maglu zajedno sa polugolim kravama.

“Ali, eto, kažu to vole mladi a ne bi voljeli da mediji ne guraju i forsiraju te pjesme sa provjerenim folom „traži se“, a znamo da to nije tako”, kaže on.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.