Standard.

subota januar 25

Film "Džoker" obilježio 2019. a evo koji će filmovi biti najpopularniji ove godine

Objavljeno u: Život

by Lejla

Godinu za nama obilježilo je dosta filmskih ostvarenja, a neki filmovi će, sve su prilike, biti popularni i tokom ove godine.

169 hits

subota januar 25

Četiri horoskopska znaka koja će se ludo zaljubiti u ovoj godini

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osjećaj novog početka. Savršeno je vrijeme da se "ispraznite" i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred…

281 hits

subota januar 25

(VIDEO) Ravan stomak u rekordnom roku bez napornih trbušnjaka: Lakša vježba od ove ne postoji

Znamo da mnoge žene žele da imaju ravan stomak, ali im ne polazi za rukom da to i ostvare. Međutim, fitnes instruktorka Rič Sturla je osmislila vježbu koja nije naporna…

238 hits

subota januar 25

Najuspješniji ljudi rađaju se u ovim horoskopskim znakovima

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da vam bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan.

246 hits

 
 
 
 
utorak, 14 januar 2020 18:41

Koliko često se viđate sa partnerom? Evo šta stručnjaci preporučuju

Čini vam se da ste napokon našli nekoga ko vam potpuno odgovara i sada biste skoro neprestano da provodite vrijeme zajedno?

Mnogi parovi uživaju u tome da se viđaju baš svakog dana, a nauka kaže da je dovoljno da se vidite dvaput nedjeljno, evo zašto.

Sprječava vještačko "vezivanje"

Psihijatar Skot Kerol smatra da je važno da se, na početku veze, držite pravila o viđanju dva puta sedmično. Ona tvrdi da viđanje češće od toga može da bude uzrok anksioznosti, što može da upropasti potencijalno dobru vezu.

Osim toga, može se desiti da vas emocije zaslijepe i da ne primijetite da sebe gurate u emocionalno nezdrav odnos. Zato je bolje da date sebi vremena između sastanaka da dobro razmislite o svemu.

Imate više vremena za sebe

Sudeći prema studiji dr Terija Orbaha, stopa razvoda je veća kod parova koji imaju probleme sa privatnošću, nego kod parova koji nisu srećni ili imaju probleme sa intimnošću.

Drugim riječima, ako želite zdravu, dugu vezu, važno je da pustite partnera da diše, ali i da vi imate prostora za sebe. Da bi bilo tako, potrebno je da imate i dane koje ćete provesti odvojeno...

Više vremena da se upoznate

Ne morate da provodite 24/7 zajedno da biste se upozali i povezali. Ako se lijepo slažete i odgovarate jedno drugom, najbolje je da se opustite i uživajte zajedničkom vremenu. Zato nema potrebe da forsirate svakodnevna viđanja.

Osim toga, psiholozi kažu da je na početku veze bolje da malo "razvučete" vrijeme između viđanja, kako biste bolje sagledali partnerovo pravo lice.

Izvor: Srbija danas

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.