Standard.

subota decembar 07

Bili u braku 68 godina: Supružnici u roku od 33 sata umrli jedno za drugim

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge…

144 hits

subota decembar 07

Žene ni ne slute da ih iz njihovog nesesera vrebaju ove opasne bakterije

Nova studija istraživača sa Univerziteta "Aston" otkrila je da više od 90 odsto proizvoda za šminkanje sadrži opasne bakterije, uključujući ešerihiju koli i stafilokoke.

139 hits

subota decembar 07

Facebook mora da plati 4 miliona dolara kazne

Facebook mora platiti 4 miliona dolara kazne.

108 hits

subota decembar 07

Lepa Brena i Boba slave 28 godina braka

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, slavi 28. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem. Pjevačica je otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

150 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 16 oktobar 2017 15:25

Svijetski umjetnici iz regiona u CNP: Moda i muzika na jednom mjestu

Kulturno modni događaj "MUZIKA&MODA, svijetski umjetnici iz regiona", održaće se 02.novembra u CNP-u, sa početkom u 20 časova.

Crnogorska publika, imaće priliku da uživa u muzičko-modnom događaju koji će okupiti na jednom mjestu neke od najistaknutijih dizajnera i muzičara iz regiona. U modnom dijelu kolekcije će prikazati tri dizajnera.

Predstavnik Srpske mode će biti poznata modna kuća trikotaže BILICKI by Vladimir Stojanović, kome je ovo prvo predstavljanje u Crnoj Gori. Iako je najavljivan dolazak Verice Rakočević ona je morala da otkaze dolazak zbog ponude iz inostranstva.

Premijerno pred crnogorsku publiku predstaviće se ekskluzivno Vladimir Stojanović, jedan od najvećih modnih kreatora ex Jugoslavije, nakon legendarnog Aleksandra Joksimovića. Vladimir Stojanović je i najnagrađivaniji modni kreator ex Jugoslavije, koji već dugi niz godina radi da za uglednu modnu kuću BILICZKI.

Iz Crne Gore svoju najnoviju kolekciju će prikazati Boris Ćalić jedan od najtalentovanijih dizajnera kod nas a i šire. Boris je studirao na London College of Fashion, a imao j priliku i da radi za poznatu dizajnerku Roksandu Iličić.

Iz Makedonije dolazi Olgica Gjorgijeva jedna od najpoznatijih makedonskih dizajnerki, koja je nedavno je na prijemu povodom 26 godina nezavisnosti Republike Makedonije, predstavila svoju novu kolekciju.

U muzičkom dijelu nastupiće iz Crne Gore Ratimir Martinović za klavirom, Jadranka Jovanović mezzosopran iz Srbije, u pratnji Prof.Nikole Rackova i Jurij Cerkovnik, klasična gitara iz Slovenije.

 

M.I.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.