Standard.

četvrtak decembar 12

Sa Standardom u pozorište: Poklanjamo karte za predstavu "Ivanov"

Objavljeno u: Život

by Samir

Portal Standard u saradnji sa Crnogorskim narodnim pozorištem vodi svoje čitaoce na večerašnju predstavu "Ivanov". Danas poklanjamo dvije karte. Pravila igre su sljedeća: Na zvaničnu Fejsbuk stranicu portala Standard tagujte…

143 hits

četvrtak decembar 12

Opljačkana poznata glumica i zvijezda kultne serije "Bolji život"

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Marija B. i njen dečko uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali kuću poznate glumice Gorice Popović.

277 hits

četvrtak decembar 12

Oduševila milione fanova: Demi Rouz se fotografisala potpuno gola

Jedna od najpopularnijih žena na Instagramu Demi Rouz objavila je nove vruće fotografije i tako obradovala milione fanova na društvenim mrežama.

172 hits

četvrtak decembar 12

Simbolika misterioznih brojeva: Svakog 12.12, u 12 sati i 12 minuta, uradite ovo

Postoji vjerovanje da je današnji dan od posebnog značaja, vjerovali vi u njega ili ne, ali mnogi vjeruju da su čuda danas moguća i to baš u 12:12!

259 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 16 oktobar 2017 16:36

Dajana Von Furstenbeg o njezi: Žena izgleda najbolje između 28. i 35. godine, tada izgleda kako je uvijek željela!

Čuvena dizajnerka Diane von Furstenberg sa 70. godina izgleda veoma njegovano a u korist ostalih žena otkriva nekoliko beauty pravila koje bi svaka dama trebalo da zna prije svoje 30. godine.

Legendarna dizajnerka je ne zaustavljiva, svojevremeno je pozirala velikom umjetniku Andy Warholu, već 40 godina važi za pionirku haljina na preklop, napisala je knjigu davne 1976. koja se odnosi na očuvanje ljepote, kao i “The Woman I Wanted to Be”, mali vodič za sve dame koje žele da izgledaju i oblače se lijepo.

Prema Diani von Furstenberg, žena izgleda najbolje između svoje 28. i 35. godine, a ujedno je i to period u kome je postala žena kakva je željela da bude. Evo nekoliko njenih savjeta kako da izgledate njegovano.

Napravite plan za “novu deceniju”

Umjesto nove godine, vi započinjete novu deceniju. Napravite veliki plan za sljedećih 10 godina; to je momenat u kome treba da zaboravite na loše navike i izaberete one najbolje. Prestanite da pušite ili da konzumirate šećer ili bilo šta što je generalno loše po vas. Ako budete nosili vaše loše navike i nakon 30, biće vam mnogo teže da odustanete. Vrijeme je za bazu. Vi gradite zgradu. Pokušajte da je završite do 30. rođendana.

Nosite kremu sa zaštitnim faktorom

Izbjegavajte više sunca, u tome sam ja pogrešila. Zaštitite se. Nanosite kreme sa zaštitnim faktorom.

Jedite da biste ojačali tijelo

Vi ste ono što jedete, što je vrlo jednostavna činjenica. Ujutru jedite voće, veliku količinu povrća, izbjegavajte brašno i šećer. To ne znači da morate biti savršeni, već da uživate u zdravlju. Imate samo jedno zdravlje, a vaše tijelo je ono što jedete i ono što mu radite.”

Redovno se istežite

Kada bih morala da preporučim samo jednu stvar, onda bi to bila joga. Ona je dobra za vaše tijelo, za istezanje, um i prelijepo ju je raditi. Napravite malo vremena za ove vježbe i radite ih svakodnevno. Potrudite se da ovo bude poslednje razmišljanje o vašem lošem stavu. Tridesete su posljednji poziv za loše navike.

Šminkanje

Možda nije relevantno za svijet u kome smo danas, ali kada bih spavala sa partnerom, nikada ne bih dozvolila da me vidi bez šminke. To je bilo drugačije vrijeme. To su bile sedamdesete i bili smo 'ludi'. Kada sam imala 30, nosila sam dosta šminke i vještačke trepavice. Ali opet, u tridesetim se postaje prava žena.

Možete da ispratite to da budete žena kakva želite da budete. Ako volite šminku, budite uvijek našminkani. Ako ne, onda nemojte. Ne radite stvari koje ne vas ne čine onim što jeste. Zapamtite ko ste i držite se toga, što opet ne znači da ne treba da eksperimentišete s vremena na vrijeme.

 

 

 

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.