Standard.

četvrtak oktobar 18

Ona se udala za crnogorskog biznismena, i razvela poslije MJESEC DANA BRAKA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspjehe, Ivanu Korab, život nije oduvek mazio.

9 hits

srijeda oktobar 17

Najljepša manekenka 90-ih Karen Malder: Krah BLISTAVE karijere zbog JEDNE RIJEČI!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nisu samo Linda, Klaudija, Sindi i Naomi bile legendarni modeli devedesetih. Zvijezda svjetskih pista, glavna plavuša '90-ih, Karen Malder je u to vrijeme bila mnogo uspješnija i uticajnija od Klaudije Šifer.

40 hits

četvrtak oktobar 18

Svako jutro pijte med sa vodom i gledajte šta će se desiti!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Poznato je da je med jedna od najzdravijih namirnica na svijetu. Posebno je preporučljiv za osobe koje imaju problema s lošom probavom, odnosno sa zatvorom stolice.

1 hits

četvrtak oktobar 18

Bojana je ljubav svog života upoznala u RIJALITIJI, danas čekaju drugo dijete

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nikola Rokvić i Bojana Barović bili su prvi rijaliti par u Srbiji. Započeta prije osam godina, njihova ljubav opstala je do danas, ali Bojana danas ne voli rijalitije.

6 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Ante Firić (27), koji je u medije dospio prije deset mjeseci kao jedan od splitskih huligana koji su uhapšeni u Beogradu nakon nereda na utakmici između Partizana i Crvene zvezde, poginuo je tokom noći na utorak pokraj Ivanić Grada pod misterioznim okolnostima.

Ruski mediji objavili su jezive fotografije tijela ubice Vladislava Rosljakova (18) koji je ubio 19 osoba, većinom djece i ranio više desetina u Politehničkoj školi u Kerču a zatim izvršio samoubistvo.

Ministar vanjskih poslova Grčke Nikos Kocijas podnio je danas ostavku na tu funkciju zbog neslaganja sa ministrom odbrane Panosom Kamenosom o načinu rješavanja spora sa Makedonijom, prenio je AP.

Ispred Službe za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine, u blizini Sarajevskog aerodroma, danas se dogodila opšta tuča migranata.

Brat voditeljke Marijane Mićić i sin Nebojše Mićića, koji je povrijeđen u eksploziji automobila "golf 4" koja se dogodila juče na Voždovcu, kaže da je bomba greškom podmetnuta ispod njihovog automobila, prenosi Blic.

U jednoj od svojih priča Momo Kapor obratio se ženama koje nemaju posao na koji odlaze svakoga dana, već je njihov posao kuća i sve oko nje. 

Policija u Hamburgu je upozorila građane da budu oprezni s dobro i moderno obučenim ženama koje dolaze s Balkana, iz Hrvatske, Srbije, ali i iz Moldavije, jer se vjerovatno radi o prevarantkinjama koje “operišu” po elitnim djelovima grada i traže svoje žrtve.

srijeda, 17 oktobar 2018 19:23

Tramp: Americi potrebna Saudijska Arabija

Predsjednik SAD Donald Tramp ukazao je danas da je Sjedinjenim Državama potrebna Saudijska Arabija u borbi protiv terorizma u trenutku kada međunarodna zajednica proziva Rijad zbog nestanka novinara Džamala Kašogija.

Danijel Dejvid Korbet, zvani "Prljavi", bivši američki marinac i pripadnik elitne jedinice "foke", koji je uhapšen početkom godine u Beogradu u "štek stanu" sa oružjem sa kog je izbrisan registarski broj, prije dolaska u Srbiju radio je za kontroverznu američku firmu "Spear Operations Group", specijalizovanu za atentate na visokorangirane osobe u ratnim i kofliktnim zonama širom svijeta.

Legendarni glumac iz Hongkonga Ča Jun-Fat (63) odlučio je da svoje bogatstvo od 715 miliona dolara pokloni u dobrotvorne svrhe, prenose kineski mediji.