Standard.

utorak maj 21

Vladimir Putin postao otac blizanaca?

Predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac. Navodno, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se priča da je Putinova dugogodišnja partnerica nedavno je rodila blizance, piše “Daily Mail”. Izvor blizak…

46 hits

utorak maj 21

Porodila se bivša djevojka Veljka Ražnatovića

Ksenija Bujišić porodila se i na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala ime Lara.

49 hits

utorak maj 21

Od siromašnog radnika do vile od 56 miliona eura: Sada je toliko bogat da do kraja života ne mora da…

Džordan Adlard Rodžers je cijelog života bio siromašni radnik, a onda mu je jedna nesreća i DNK analiza potpuno preokrenula život! Naime, Džordan je cio život pokušavao da dokaže da je…

50 hits

utorak maj 21

Sjutra je ljetnji sveti Nikola: Postite i iskreno se pomolite!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici 22. maja obilježavaju praznik posvećen prenosu moštiju Svetog Nikole iz Mire u Bari, gde i danas počivaju. Iako kalendarski ne pripada letu, ovaj dan se…

30 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Neboder pod nazivom "Martin Tower" srušen je u Pensilvaniji za samo 16 sekundi.

Predsjednik Francuske Emanuel Makron optužio je bivšeg stratega Bijele kuće Stiva Benona i ruske oligarhe da kuju zavjeru s evropskim nacionalistima u cilju uništavanja Evropske unije.

Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je da Srbija već dvije decenije gubi za stolom sa Kosovom, prenosi RTK.

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han očekuje da će Sjeverna Makedonija uskoro dobiti datum za pregovore sa Evropskom unijom.

Dan nezavisnosti Crne Gore 21. maj dočekan je sinoć u Prijestonici, i pored velikog nevremena, na veličanstven način, kako i dolikuje ovom velikom prazniku, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

Predsjednik Irana Hasan Rohani rekao je grupi imama da traži proširena, ratna izvršna ovlašćenja kako bi bolje odgovorio na "ekonomski rat", iniciran povlačenjem SAD iz međunarodnog nuklearnog sporazuma velikih sila i Teherana i američkim sankcijama.

Apple bi mogao imati velike probleme zbog stavljanja Huaveija na crnu listu Amerike.

Poslanici u skupštini Srbije su usvojili izmjene Krivičnog zakonika kojim se ukida kazna zatvora od 30 do 40 godina i uvodi doživotna kazna zatvora za najteža krivična djela.

Ukoliko ste u dugoj vezi, vaš seks je vjerovatno postao manje uzbudljiv nego što je bio na početku veze.

Vojni savez NATO mora da se usredsredi na osiguranje vlastite teritorije, a ne samo na strane misije, izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.