Standard.

petak jul 19

The Books of knjige: Odakle pečeno prase u Evropskom parlamentu?

Objavljeno u: Život

by Jovana

Odnijeli su pečeno prase u Evropski parlament, ošmirglali i ofarbali Ajfelovu kulu u bijelo za samo nekoliko dana - sve to da bi pokazali manire ljudi sa ovih prostora u…

70 hits

petak jul 19

Milica Pavlović kupila LUKSUZNU nekretninu!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da…

121 hits

petak jul 19

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad dvogodišnjom kćerkom

Objavljeno u: Život

by Jovana

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i…

62 hits

četvrtak jul 18

Jedan od najseksipilnijih glumaca uživa na Adi Bojani: PREPLANUO mamio uzdahe ženskog pola!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ovih dana kao da se cijela regionalna estrada preselila na crnogorsko primorje, gdje rade punom parom. Vipovci iz ostalih branši, glumci i umjetnici, uglavnom uživaju u čarima Jadranskog mora, a…

476 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Nakon putovanja u Madrid, gde je odmarala, voditeljka Nina Radulović odlučila je da posjeti jedno od omiljenih mjesta iz detinjstva. 

Dio imovine HG “Budvanska rivijera” prodat je danas na aukciji Draganu Bogdanoviću iz Beograda, koji je prvi istakao ponudu na cijenu od 200.000 eura, saopšteno je iz Komisije za aukciju. Kako se ističe u saopštenju, Komisija za aukciju je objavila Javni poziv o prodaji u dnevnom listu „Vijesti“ 8. jula ove godine i u “Službenom listu Crne Gore” 5. jula, kao i na internet stranici Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte.

Teodora Džehverović važi za jednu od najatraktivnijih mladih pjevačica, a njena posljednja objava na društvenim mrežama je to i potvrdila. 

Upravi policije je važna kvalitetna i sadržajna saradnja sa medijima, te se stoga direktor Uprave policije Veselin Veljović jutros na radnom doručku sastao sa urednicima medija i šefovima dopisništava inostranih medija u Crnoj Gori.

Panamski veliki teretni brod "Lady Nurgul" isplovio je jutros iz bivšeg Brodogradilišta Bijela sa 4.250 kilograma otrovnog grita. Ovo je peti brod koji je isplovio iz Crne Gore sa štetnim gritom koji se godinama taložio nedaleko od obale mora u Bijeloj.

Otkako je napustio rijaliti prošle godine pjevač Sloba Radanović postao je fatalan za djevojke. Gdje god da nastupa, ispred se prave redovi pripadnica ljepšeg pola da bi se slikale sa njim i poljubile ga. Sloba je trenutno na odmoru u Crnoj Gori, gdje se neprekidno događaju upravo takve scene, a to je bio slučaj i na plaži na kojoj je snimljen.

Nataša Bekvalac je u ovoj godini imala dosta stresova, ali izgleda da se sa svim nedaćama odlično izborila jer ko ju je vidio ove sezone na crnogorskom primorju kaže da izgleda kao "avion".

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Slovenije Mitju Močnika i tom prilikom mu u ime države Crne Gore uručio medalju za zasluge.

Crna Gora i Slovenija imaju odlične bilateralne odnose i izuzetno konstruktivan politički dijalog na najvišem nivou, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i ambasadora Slovenije u Podgorici Mitje Močnika.

Pjevačica Lepa Brena objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je stara nekoliko godina.