Standard.

utorak mart 19

Džoni Dep povrijedio vrat na snimanju, STAVILI mu “KRAGNU”, liječila ga doktorka iz RISNA

Holivudski superstar Džoni Dep snimanje filma “Minamata” privodi kraju, a trenutno se nalazi u na setu u Tivtu, gdje mu se desila manja povreda.

45 hits

utorak mart 19

PRVA SLIKA: Karleuša sa kapuljačom na glavi i Duškom prošetala Dedinjem!

Jelenu Karleušu veoma teško podnosi smrt majke Divne Karleuše, koja je preminula poslije teške i duge borbe sa opakom bolešći. Pevačice se potpuno povukla u sebe, samo ide do groblja…

44 hits

utorak mart 19

Za tri dana 4 kilograma manje!

Zaboravite na glad, umor i iscrpljenost te se s ovom dijetom napunite energijom. Riječ je o brzoj dijeti s jogurtom koji ne samo da je zdrav već i potiče na probavu.

46 hits

utorak mart 19

Sahranili basistu u 33. godini, a danas je član "Miligrama" dobio najljepšu vijest

Bubnjar "Miligrama", popularni Mićko dobio je ćerku poslije 12 generacija muškaraca.

46 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Vlada je posvećena kontinuiranom unapređenju uslova za razvoj sporta, saopštio e premijer Duško Marković na svečanosti povodom obilježavanja Dana reprezentacije.

utorak, 19 mart 2019 20:39

Budućnost poražena u Istanbulu

Košarkaši Budućnosti Voli nijesu mogli do senzacije u Istanbulu. Oni su večaras poraženi od Fenerbahčea rezultatom 76:67.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović sastao se danas sa potpredsjednikom Sjedišta Savezne policije SR Njemačke Jirgenom Šubertom. Veljović i Šubert potvrdili su još jednom kvalitetnu profesionalnu i partnersku saradnju koju policije dvije države ostvaruju kako na strateškom tako i na operativnom nivou.

Sud u Strazburu je utvrdio da je država Crna Gora povrijedila niz osnovnih ljudskih prava u odnosu na Ljuba Bigovića, a koja su garantovana Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, saopšteno je portalu Standard u advokatskoj kancelariji Đukanović.

Od sjutra je samo na snazi činjenica da dva kablovska operatera neće imati pravo distibucije Nove M, a to su M-tel i Telekom, ssaopšteno je iz TV NOVA.

Crna Gora i Ujedinjeni Arapski Emirati mogu značajno unaprijediti saradnju u oblasti zdravstva, saopšteno je na sastanku crnogorskog ministra zdravlja Kenana Hrapovića s ministrom obrazovanja UAE Husainom Bin Ibrahim Al Hamadijem.

Moskovski dnevnik Komersant piše danas o završetku procesa za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori 2016. godine, ocjenjujući da taj proces ima važan ruski faktor, kao i da lideri Demokratskog fronta uoči izricanja presude računaju na proteste koji se odvijaju u Podgorici.

Televizija Nova M, koja je ekskluzivni emiter utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, naložila je Crnogorskom Telekomu i drugim operaterima s kojima nije vlasnički povezana da uklone taj kanal sa svojih platformi, saopšteno je u Crnogorskom Telekomu.

Televizija Nova M, koja je ekskluzivni emiter utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, naložila je Crnogorskom Telekomu i drugim operaterima s kojima nije vlasnički povezana da uklone taj kanal sa svojih platformi, saopšteno je u Crnogorskom Telekomu.

Vlada Crne Gore ulaže stalne napore u pravcu sistemskog obezbjeđivanja fer uslova na tržištu hrane, s obzirom da se u otvorenoj tržišnoj utakmici poljoprivrednici susreću sa brojnim izazovima. To su izazovi sa kojima se susreću i evropski proizvođači. Nova Direktiva o nefer trgovačkim praksama u lancu snabdijevanja hranom, koju je usvojio Evropski parlament 12. marta je putokaz i okvir i za crnogorsku poljoprivrednu politiku“, ocijenio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Mulutin Simović na današnjoj koferenciji za novinare u Kučuma, održanoj povodom predstavljanja rezultata IPARD like projekta bespovratne podrške.