Standard.

subota oktobar 19

Sa ova tri tipa žena nijedan muškarac ne želi da bude u vezi

Postoje tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi zbog razloga koji su svima jasni, osim njima. Provjerite da li ste među njima.

103 hits

subota oktobar 19

Saznajte kad su žene najraspoloženije za akciju, a kad muškarci: Sat može biti krivac za sve propuštene prilike za seks

Prema istraživanju koje je provela kompanija "Lovehoney", koja se bavi seks-igračkama, sat može biti krivac za sve propuštene prilike za seks. Muškarci su, naime, najčešće pohotni ujutro, dok su žene…

120 hits

subota oktobar 19

(VIDEO) Lejdi Gaga imala nezgodu na nastupu: Pjevačica pala s bine, fanovi zabrinuti

Pjevačica Lejdi Gaga na posljednjem koncertu u Las Vegasu imala je nezgodu, a njen pad zabrinuo je fanove. Fanu kojeg je pozvala na pozornicu, pop diva skočila je u naručje,…

83 hits

subota oktobar 19

Udaje se za osuđenog ubicu: Pjevačica zgrozila fanove svojim odabirom

Američka pjevačica Niki Minaž u najnovijem intervjuu za "E! news" otkrila je da bi već ove sedmice mogla izreći sudbonosno "da" svom dečku, producentu Kenetu Petiju.

98 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

U restoranu „100 Manira“ u gradskom stadionu pod Goricom, u četvrtak je održana prezentacija prvog super premijum likera na svijetu. 

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović potvrdio je da je dobio od Specijalnog državnog tužilaštva zahtjev da se poslaniku Nebojši Medojeviću skine imunitet, ali i istakao da ga je vratio Tužilaštvu na dopunu. 

Kompanija Voli donijela je odluku da objekti neće raditi produženo, kako je ranije najavljeno, saopšteno je iz te kompanije.

petak, 18 oktobar 2019 13:19

Turci naoružavaju crnogorsku vojsku

Tursko Ministarstvo odbrane postaće glavni donator Vojske Crne Gore sa 16 miliona eura u sljedećih pet godina, a sredstva će biti potrošena na izradu terenskih vozila za potrebe crnogorske vojske i obrazovanje kadrova u turskom vojnom školskom sistemu.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova ne toleriše i neće tolerisati ugrožavanje ljudskih prava građana i istrajno je u stavu da se ljudska prava u policijskoj službi moraju poštovati. Svi koji su prekoračili ovlašćenja moraju za to odgovarati. Mora da postoji nulta tolerancija prema nasilju bilo koje vrste. Nećemo stati dok svi slučajevi nezakonitog postupanja ne budu rasvijetljeni i sankcionisani. U Policiji nema prostora, niti povlašćivanja i zaštite za nasilnike u uniformi. Ali, isto tako, svi kao društvo, moramo stati u zaštitu policijskih službenika koji časno, profesionalno i odgovorno obavljaju svoje poslove“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na međunarodnoj konferenciji „Sprječavanje zlostavljanja u policijskoj službi: suočavanje sa izazovima koje apostrofiraju presude Evropskog suda za ljudska prava i druga tijela Savjeta Evrope“, koja je danas održana u Bečićima.

Lijepa Nataša Bekvalac prisjetila se događaja iz prošlosti, pa otkrila jedan od najvećih stresova koji je doživjela.

U skladu sa zahtjevom studenata, Ministarstvo prosvjete već je krenulo u izmjene Zakona o visokom obrazovanju, kako bi se produžio rok za upis na specijalističke studije i to za dvije godine, saopštila je danas direktorica Direktorata za visoko obrazovanje Mubera Kurpejović.

Neke od najvećih hitova prate priče sa tužnim krajem. Spekulisalo se o tome da je jedan od najvećih hitova Šaile „Istina“ nastao po istinitom događaju, a onda je poznati reper Vladimir Ilić Ila to i potvrdio. 

Katarina (16) je prihvatila poziv od nepoznate žene da u Beču radi dva mjeseca kao bebisiterka za 1.000 eura.

Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom.