Standard.

nedjelja decembar 15

Relja otkrio kako je osvojio Nikoliju, pa ispričao kako čuva njihov odnos

Objavljeno u: Život

by Lejla

  Pjevač Relja Popović otkrio je da se iz dana u dan trudi da sačuva i zaštiti odnos sa Nikolijom, pa otkrio kako ju je osvojio.

167 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

by Lejla

Cijele godine može da se koristi u vidu limunade ili kao dodatak drugim pićima i raznim jelima.

180 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

nedjelja decembar 15

Preminula legendarna Ana Karina: Cio svijet se oprašta od nje

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Svima dobro poznata francuska glumica Ana Karina, preminula je u subotu 14. decembra od raka u svojoj 79. godini, objavio je danas njen agent.

352 hits

subota decembar 14

Stvari bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevni život, a uništavaju kožu

Objavljeno u: Život

by Lejla

Čistite i njegujete kožu svakodnevno, pazite na ishranu, ali i dalje ste frustrirane zbog bubuljica i mitisera koji se neprestano pojavljuju na vašem licu.

380 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Eksplozivna naprava veće razorne moći uništila je ulaz u podgorički ugostiteljski objekat Welder pub. Stakla su duž čitavog objekta popucala, a od jačine eksplozije oštećen je i ulaz u poslovni prostor do puba. Štetu su pretpjeli i TV Nova, kao i Zirat banka. 

Na podgorički ugostiteljski objekat "Welder pub", koji se nalazi u centru Podgorice, oko četiri sata iza ponoći, bačena je eksplozivna naprava.

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje djece jedan je od najvećih tabua u crnogorskom društvu, a o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju u sportu vlada potpuni muk. Ne zato što je naša zajednica imuna na ovu vrstu patologije i zločina, već zato što ni kao pojedinci, niti kao društvo nijesmo spremni da se suočimo sa njom, piše Pobjeda.

Šef poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević kazao je u intervjuu za Pobjedu da je siguran da radnih grupa, Odbora i radnih tijela za reformu izbornih zakona više neće biti.

Imajući u vidu namjeru vladajućih struktura da se, umjesto dijaloga o stvaranju uslova za slobodne izbore, neophodnim promjenama Ustava i rješavanju v.d. stanja u pravosuđu i tužilaštvu, sve to dodatno destabilizuje, jasno je da se došlo do crvene linije koja dijeli državu i građane od trajnog međusobnog razdora, ozbiljnog unutrašnjeg konflikta i totalne radikalizacije političke scene, kazao je Aleksandar Damjanović, šef posebnog kluba poslanika.

Već skoro dva mjeseca Podgoričanin Nermin Piranić čeka da policija i tužilaštvo preduzmu zakonske mjere i vrate mu vozilo „mercedes E 200 CDI“, koje mu je otuđeno u Nikšiću, piše Dan.  

Apelacioni sud odbio je žalbu odbrane P. M. okrivljenog za silovanje na rješenje Višeg suda u Podgorici kojim je kao neosnovan odbijen predlog za određivanje jemstva, pišu Dnevne novine.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici policajca Milutina Lekovića, koji je juče ubijen na dužnosti, u kome je poručio da će Država učiniti sve da joj pomogne da se lakše suočite sa teškim posljedicama ovog tragičnog događaja.

Na podgorički "Welder pub", oko četiri sata iza ponoći, bačena je eksplozivna naprava.

Većina pjevača ni za doček 2020. neće se odmarati kod kuće, već će ga provesti radno. Oni se ne žale, jer su nastupi u noći sa 31. decembra na 1. januar oduvijek bili najunosniji.