Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Sergej Ćetković javno progovorio O USVAJANJU DJECE

Pjevač Sergej Ćetković je brižan otac i suprug, a porodica mu je na prvom mjestu.

8 hits

ponedjeljak oktobar 22

NOVI TREND?Emina Čunmuljaj u najopuštenijem izdanju do sada

Supermodel Emina Čunmuljaj koja je udata za milionera Sema Nazariana, odmara se sa porodicom u Crnoj Gori.

12 hits

ponedjeljak oktobar 22

NIKOLA KOJO: Ovo je za moju prvu filmsku majku, Milenu Dravić!

Nikola Kojo dobitnik je nagrade za doprinos južnoslovenske kinematografije i on je tu nagradu posveti nedavno preminuloj filmskoj divi Mileni Dravić. Koji je uručena statua Vila, a slavni glumac sjetio…

8 hits

ponedjeljak oktobar 22

DUŽAN BIVŠOJ 27.000 EURA: Emilija podnijela krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana

Emilija Kežman podnijela je krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana, zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje djece. Proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 eura, jer dvije i po godine nije dao ni…

18 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Pjevač Sergej Ćetković je brižan otac i suprug, a porodica mu je na prvom mjestu.

Zuri, dvanaestogodišnja lavica, čeljustima je zadavila svog partnera Njaka u njihovom prostoru u zoološkom vrtu u Indijanapolisu.

Supermodel Emina Čunmuljaj koja je udata za milionera Sema Nazariana, odmara se sa porodicom u Crnoj Gori.

Šta je to integralna hrana i zašto je ona veoma korisna za naš organizam saznajte u tekstu koji slijedi...

Gotovo svako dijete barem jednom se upiškilo u krevet, ako ne i puno više puta. Za mnoge roditelje je ova situacija prava noćna mora ako nisu zaštitili dušek pa se mnogi odlučuju na kupovinu novog.
 

Nikola Kojo dobitnik je nagrade za doprinos južnoslovenske kinematografije i on je tu nagradu posveti nedavno preminuloj filmskoj divi Mileni Dravić. Koji je uručena statua Vila, a slavni glumac sjetio se svoje vile.

Emilija Kežman podnijela je krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana, zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje djece. Proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 eura, jer dvije i po godine nije dao ni dinara sinovima i ćerki.

Selma Bler otkrila je da boluje od multipla skleroze, oboljenja koje zahvata centralni nervni sistem. Četrdesetšestogodišnja američka glumica podijelila je vijesti sa obožavateljima u subotu, objašnjavajući da joj je stanje dijagnostikovano u avgustu ove godine.

Postoji, nešto čime su sve žene na svetu očarane, a Kejt Midlton ne koristi. Većina to nije ni primijetila, ali je podatak veoma zanimljiv, otkako je vojvotkinja od Kembridža, ona nikad nije uslikana s lakom za nokte!

Max Mara nastavlja da osvaja srca modernih dama sa čitave planete. Ljubitelji istočne kulture imaju još jedan razlog da odu u Dubai. Dakle, u čuvenom centru Dubai Mall nedavno je otvoren novi butik brenda Max Mara.