Standard.

ponedjeljak avgust 20

OPA: Glumica pokazala TETOVAŽU na nezgodnom mjestu

Lijepa glumica Bojana Ordinačev, snima novu sezonu serije "Istinei laži" koja je gledana i kod nas. 

14 hits

ponedjeljak avgust 20

Nova crnogorska snajka: Pjevačica Nevena Božović se udaje za pilota iz Budve

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pjevačica Nevena Božović trudila se dugo vremena da svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, ona već pola godine uživa u ljubavnoj bajci sa pilotom iz Budve, Nikolom Jovanovićem…

52 hits

ponedjeljak avgust 20

Kako je sa 25 godine postala BABA? "Velika je FACA, i nije mi TATA"

Studentkinja Kortni (25) se nedavno udala za 59-godišnjeg Vana Torntona i time postala "baka" troje unučadi - Sadi (14), Džada (19) i Prudens (2). Ipak, iako je razlika u godinama…

6 hits

ponedjeljak avgust 20

Na mašini za veš, kadi, stolu: Samo da nije dosadno!

Ako vodite ljubav na nekom neuobičajenom mestu oslobađaju se hormoni koji povećavaju požudu i strast. Jedno od najuzbudljivijih mjesta za seks u stanu je hodnik. Šta će vam krevet kad imate…

2 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Nataša Bekvalac na radost fanova ponovi žari i pali. Jedna od najljepših pjevačica pokazala je da joj seksipila nikada na fali, a pogotovo ne u posljednjem predstavljanju. 

Tijana Stajšić je bivša prvakinja u karateu, bila je Mis Jugoslavije 2002. godine, a na izboru za Mis svijeta zauzela je šesto mjesto iste godine. Ova manekenka bila je fatalna za mnoge muškarce i mediji su je povezivali sa brojnim poznatim facama.

Merkur 19. avgusta završava retrogradno kretanje, a u direktnom hodu mu se približava i Mars - evo kakvu sudbinu horoskop predviđa za ovaj vikend!

Tinejdžer (18) iz Njemačke tužio je prostitutku jer je prebrzo stigao do vrhunca. Mladić je seks s prostitutkom, 26-godišnjom djevojkom iz Rumunije, dogovorio preko interneta.

Plastična hirurgija postala je veoma zastupljena, a u želji za većim atributima neki pretjeraju. Recimo da je pravi primjer za to djevojka sa slike. 

Pjevačica Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i oduševila sve. Dama raskošnog glasa i karijere na kojoj joj mnogi zavide pokazala je kako izgleda u sedmoj deceniji.

Kim Kardašijan izgradila je carstvo na odnovu golišavih slika, ogromne zadnjice ali i rijalitija nje i njene porodice 2U korak sa Kardašijanovima". 

Praznik Preobraženja Gospodnjeg, koji se u pravoslavlju ubraja u 12 velikih Hristovih praznika, sjutra oblježava pravoslavna crkva i njeni vjernici.

Provalila si šifru za kompjuter, tablet ili telefon svog partnera i otkrila njegovu bogatu prepisku s nekom drugom? Iako nije bilo tjelesnog kontakta, osjećaš se prevarenom. Spoznaja da se nisu susreli uživo donekle te je umirila, ali te taj problem i dalje muči.

Anastasija Ražnatović nedavno je izbacila svoju prvu pjesmu "Savršen par" koja se ubrzo popela na sam vrh muzičkih plej lista, kako u Srbiji tako izgleda i u Crnoj Gori.