Standard.

srijeda februar 21

VIDEO - Odrastao u Gusinju sa osam sestara i tri brata: "To je život, deco moja, čuva vas bog... I…

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Beki Bekić je skoro tri decenije na sceni. Ljubitelji narodne muzike njega dobro znaju, ali malo kome je poznato da je rođen na sjeveru Crne Gore, u Gusinju. Od njega…

37 hits

srijeda februar 21

Ko je bila Desislava? Mustafa progovorio o razvodu sa Eminom

Emina Jahović i Mustafa Sandal definitivno se razvode što je potvrdila i sama pjevačica. Ono što još nijesmo čuli jeste Mustafina strana priče, do sad...

166 hits

srijeda februar 21

ISTORIJSKI MOMENAT: Britanska kraljica i "kraljica" mode, zajedno na reviji!

Juče se desio jedan istorijski trenut. Prvi put u istoriji LFW-a britanska kraljica prisustvovala je nečijoj reviji! Ne dešava se baš svaki dan da kraljica sjedi u prvom redu na nekom…

9 hits

srijeda februar 21

Severina ponovo ide na vještačku oplodnju

Severina i Igor Kojić žele bebu što prije, pa je pjevačica po drugi put započela proces vantjelesne oplodnje. Nakon što je juče proslavila sinu Aleksandru rođendan, Severina i Igor žele…

38 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Ruskinje su poznate kao lijepe žene koje vole luksuzuan način života. Jedna ruska seks bomba po imenu Nita Kuzmina, osvojila je svijet svojim izgledom. Crnka koja plijeni seksi oblinama redovno na Inastagramu dijeli slike od kojih možete prestati da dišete, i to je najmanje što vam se može desiti... Pogledajte i zašto!

Tanja Bošković je jedna od najtalentovanijih, najljepših glumica na Balakanu. Tanja koja ima preko 40 godina pozorišne, TV i filmske karijere, pokazala je kako se priprema pred izlazak na scenu. Tanja i poznata književnica podijelile su sliku koja je obradovala brojne obožavaoce slavnih dama...

Usljed manjka gvožđa u krvi nastaje anemija. Ovaj element se u tijelo može unijeti preko dodataka ishrani, ali i svakodnevnim konzumiranjem hrane bogate gvožđem.

Pjevač Danijel Pavlović koji je nastupio sinoć na Beoviziji sa numerom "Ruža sudbine", inače je brat Marije Šerifović. Nakon glasanja ljut zbog lošeg plasmana, bijes je iskalio na Ivani Peters koja je bila u žiriju..

Kada pomislite na modu bilo da su u pitanju dame ili gospoda , koja vam zemlja prva padne na pameti ? Italija, naravno! Titula "najstilizovanije nacije na svijetu" u brojnim modnim izborima po pravilu pripada Italijanima. I to ne bez ozbiljnog razloga... Evo zašto su Italijani najbolje stilozovani muškarci na svijetu.

Britanski glumac Danijel Krejg nakon pojavljivanja na dodjeli nagrada BAFTA postao je glavna tema rasprave na društvenim mrežama. Mnogi su primijetili značajne promjene na njegovom licu, koje je izgledalo poput maske, a to je bio povod da krene lavina komentara na Tviteru.

 

Šta preferirate kada je u pitanju model donjeg veša u kome se osjećate najkomotnije je nešto što čuvate sakriveno od ostalih, a čini bitan dio vašeg identiteta. Ovo je deset najčešćih modela donjeg veša koji dosta govore o tipu ličnosti onih koji ih nose. Odaberite vaš omiljeni model veša i otkrijte dominantne karakteristike vaše ličnosti.

Sanja Ilić i Balkanika će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj pjesmi Evroviziji.

Proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović oduvijek je privlačio pažnju prvenstveno kao vrhunski igrač, a onda i sa odabirom partnerki. Rođeni Podgoričanin, koji je nedavno napunio 49 godina, oženjen je sa jednom od najljepših žena na Balkanu, dizajnerkom enterijera Anetom (Milićević) Mijatović.  A evo kako izgleda Aneta sa kojom je Mijatović već 20 godina!

Na 3 milijarde kilometara daleko na najdaljoj planeti u našem solarnom sistemu zabilježeno je da se mračna oluja - dovoljno velika da se na Zemlji protegne od Bostona do Portugala - smanjila.

Ogromne mračne oluje na Neptunu prvi put su otkrivene krajem osamdesetih godina prošlog vijeka NASA-ina letilica Vojadžer 2.