Standard.

četvrtak decembar 13

Dobila ulogu: Nikšićanka Anja Drljević u kultnoj seriji ''Lud,zbunjen normalan''

Nikšićanka Anja Drljević, mlada glumica, dobila je ulogu u kultnoj seriji ''Lud, zbunjen, normalan”.

31 hits

četvrtak decembar 13

VIDEO: MELANIJA postala plavuša, pa progovorila o tračevima i napadima na nju...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Melanija Tramp je u najnovijem intervjuu otkrila šta joj najteže pada otkako je postala prva dama SAD, ali i pokazala novi imidž, osnosno novu boju kose.

27 hits

četvrtak decembar 13

Nove vježbe za savršenu zadnjicu i okruglast izgled

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ako su i vama teški i bolni čučnjevi, a naročito ako želite da poštedite zglobove koljena, ovo je prava vježba za vas! Fitnes treneri garantuju zategnute mišiće i savršenu figuru!

21 hits

četvrtak decembar 13

Klint Istvud je ćerku upoznao nakon 34 godine: Majka ju je dala na usvajanje nakon rođenja

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud, danas 64-godišnja Lori Marej saznala je prije nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka…

10 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Glumački par Kris Hemsvort (35) i Elsa Petaki (42) uvijek su bili sinonim skladne i srećne porodice.

Još malo vremena je ostalo do kraja godine 2018. Pa, ako ste rođeni u nekom od ovih znakova sa naše liste, pripremite se za veliku ljubav.

Mnogi smatraju da je pri svakom pranju kose potrebno koristiti šampon, regenerator i masku za kosu, ali to je pogrešno.

utorak, 04 decembar 2018 16:42

Ako vam magle naočare zimi, evo rješenja

S dolaskom pravih jesenjih dana, svi koji nose naočare ponovo su se suočili sa problemom koji nastaje kada iz hladnog uđu u toplu prostoriju. Riječ je o zamagljivanju stakala, odnosno stvaranju pare na njima.

Policija je i prije više od deset godina upozoravala manekenku, ali Klaudija nije riješila problem sa psom. 2010. godine ugrizao je drugog psa, a 2006. godine policija je upozoravala manekenku da svoje ljubimce drži pod kontrolom.

Poslije više od 18 godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić više se ne druže! Kako prenose mediji, folk zvijezda i modni kreator i stilista prije nekoliko mjeseci prekinuli su svaki kontakt, ali niko od njih nije želio o tome javno da priča.

Pružite vašoj partnerki orggazam koji će pamtiti. Osnovno je da ne budete sebični i da joj dopustite da radi šta joj prija. 

Ne samo da pripadnice ljepšeg pola analiziraju i proučavaju svaku vašu poslatu riječ, već vas i procjenjuju na osnovu svih poruka koje pošaljete. Nova istraživanja su pokazala tačno nikako ne smijete da kuckate!

Glumica i bivša Miss svijeta Prijanka Čopra udala se prošle sedmice za 11 godina mlađeg muzičara i bivšu tinejdžersku zvijezdu Nika Džonasa. Par se vjenčao u Jodhpuru u Indiji, u palati Taj Umaid Bhawan i to nakon dva dana tradicionalnog indijskog slavlja. 

Djevojke često ne žele biti s momcima koji su im simpatični ako znaju da su oni u njih zaljubljeni “do ušiju”, pokazalo je istraživanje rađeno na Univerzitetu Indianapolisa.