Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

217 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

136 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

165 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Državljanina Srbije A.O. (47), u čijem vozilu je otkriveno 43 kilograma marihuane tipa skank, koja je, kako se sumnja, bila namijenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije uhapšen je, saopšteno je iz Uprave policije.

Državljanin Srbije Antonio Manič (37) koji se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Hag zbog sumnje da je u Holandiji počinio krivično djelo ubistvo, uhapšen je na graničnom prelazu Dračenovac prilikom ulaska u našu zemlju.

Bejlopoljska policija podnijela je krivične prijave protivi R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su prije šest dana pretukli A.G. i A.B. iz Pljevalja, saopteno je iz Uprave policije.

Čak i najracionalnijim djevojkama ove stvari su se bar jednom dogodile. Šta se desi kada nas ljubav natjera da svijet gledamo kroz ružičaste naočare? Predstavljamo vam greške u vezama koje svaka djevojka napravi.

Cetinjanin N.L.(34) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila u mjestu Zabrđe, na magistralnom putu Cetinje - Budva. On je upravljao motociklom marke "Kawasaki" i sudario se sa vozilom "Reno laguna", za čijim je upravljačem bio Budvanin M.J.(59).

Djevojčica iz Njemačke stara osam godina koja je povrijeđena 6. avgusta na Žabljaku sa teškim povredama glave i u stanju kome iz KCCG transportovana je na liječenje u Njemačku, piše PV informer. 

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Župi nikšićkoj u kojoj je život izgubio Ljubo Ćorović (27), dok je Ljiljana Rašković (51) teško povrijeđena, ali nije životno ugrožena, nezvanično saznaje Standard. 

Univerzitet Crne Gore objaviće u prvoj nedjelji septembra Konkurs za upis na specijalističke studije, za koje je predviđeno ukupno 2.560 mjesta. 

Sportsko-rekreativna zona u Mojkovcu, na lokaciji nekadašnjeg jalovišta, dobila je juče još jedno gradilište, nakon što je nikšićka kompanija “Temko” počela realizaciju projekta izgradnje parkovskog prostora, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Deset najboljih plaža u Crnoj Gori, po preporuci Vizit Montenegro, su Ploče, Trsteno, Kamenovo, Jaz, Velika plaža, Mogren, Sveti Stefan, Kraljičina plaža, Lučice i Plavi horizonti, piše Boka news.