Standard.

petak septembar 21

Momak EMINE JAHOVIĆ MULTIMILIONER, okačio PRVU sliku sa njom: Ono što je napisao ispod sve je ŠOKIRALO

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Eminu Jahović, koja se razvela od Mustafe Sandala s kojim ima dva sina, turski mediji sad povezuju sa milionerom Sadetinom Saranom.

85 hits

petak septembar 21

Jelena Karleuša se oglasila poslije sahrane Duškovog oca

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Svekar Jelene Kareluše sahranjen je u srijedu u Orlovatu, a pjevačica je sve vrijeme bila uz supruga Duška Tošića.

69 hits

petak septembar 21

Danas je Mala Gospojina: Šta se radi, a šta NE na crveno slovo 21. septembra!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pošto je ovo praznik rađanja, majke provode praznik sa decom, izbegavajući sve teže poslove. Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 21. septembra obeležavaju rođenje Presvete Bogorodice, praznik koji se naziva…

48 hits

petak septembar 21

KAD PRIJE: Bivša Viktora Savića već ima NOVOG, a zabavljala se i sa jednim CRNOGORCEM

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Viktor Savić je nakon tri godine stavio tačku na vezu sa Teodorom Miljković, bivšom voditeljkom

44 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 554

Na putu Risan - Kotor oko 19 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je stradala G.O. (53), kada je, iz sada neutvrđenih razloga, izgubila kontorlu nad automobilom i sletjela u more.

Obilne padavine napravile su ogromne probleme na ulicama beograda, Novog Sada i u Subotici, gdje je jedna osoba povrijeđena, piše B92.

Završen je i peti dan potrage za nestalim Nikšićaninom Markom Mutićem (24) kojeg je, dok se kupao sa drugom kod Velike plaže u Ulcinju, zahvatila oluja i odvukla na pučinu. On je nestao u blizini ušća desnog rukavca rijeke Bojane. Kako saznaje Standard Uprava pomorske sigurnosti kontakritala je policiju Albanije koja je pregledala svoj dio obale. 

U pucnjavi u redakciji lista "Kapital Gazet" juče u Anapolisu, Minesota, ubijeno je najmanje pet osoba, a jedna od žrtvi je Rob Hajasen, brat čuvenog američkog pisca i kolumniste "Majami Heralda" Karla Hajasena, javljaju NBC News , Bradenton Herald, prenosi Blic.rs.

Italijanski ministar Mateo Salvini poručio je NVO koje na Sredozemnom moru pomažu migrantima da će italijanske luke biti zatvorene za njih ovo ljeto, javlja Tanjug, prenosi B92.

Hrvatska će sjutra obilježiti petu godišnjicu od pristupanja EU. Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker rekao je da se zvanični Zagreb od prvoga dana članstva ponaša pozitivno kao da je njen osnivač.

Predsjednik Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore Adrijan Vuksanović i predsjednik Odbora za evropske poslove Hrvatskog sabora Domagoj Ivan Milošević danas u Zagrebu su potpisali Protokol o saradnji dva skupštinska odbora.

Programi Zavoda za zapošljavanje Crne Gore “Osposobljavanje za rad kod poslodavca” i “Stop sivoj ekonomiji” , uz konstataciju da u potpunosti korespondiraju sa programima koji se realizuju u zemljama Evropske unije, dobili su veoma dobru ocjenu na završnoj konferenciji projekta razmjene stručnog znanja za javne službe zapošljavanja Zapadnog Balkana.

Nakon što mu je prilikom provjere računara pronađeno više od pola miliona slika dječje pornografje, muškarac iz Australije se suočava sa kaznom koja će biti najmanje pet godina, javlja dailymail.com, prenosi Blic.

Originalni Benz Patent-Motorwagen, trotočkaš koji se smatra prvim ikada napravljenim automobilom, nastao je 1885. godine, piše B92.