Standard.

petak jul 20

Emina ne može da preboli razvod, nije joj dobro, morala čak i kod PSIHIJATRA!

Kako tvrde turski mediji, Emina Jahović ne može da preboli rastanak od Mustafe Sandala pa utjehu nalazi u svakodnevnoj posjeti psihijatru.

91 hits

petak jul 20

Andrija Milošević je danas FACA, nekada i nije bio: Glumac otkrio urnebesnu fotografiju iz mladosti !

Glumac Andrija Milošević poznat je po svojoj duhovitošću koja ga je učinila jednim od najpopularnijih umjetnika kod nas. Milošević koji danas važi za frajera, nekada nije bio ni nalik tome,…

102 hits

petak jul 20

Džej Lo o muškarcima: "BESKORISNI SU PRIJE 33. GODINE", ako ko zna, zna ONA!

Slavna  Dženifer Lopez je pristala da učestvuje u serijalu "Swipe Sessions", koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala mladoj Bruk da nađe muškarca. Osim što joj je savjetovala da…

65 hits

petak jul 20

Danas izgleda kao PAMELA, a nećete vjerovati kako je izgledala nekada!

Natali King (49), iz Velike Britanije, osjećala se umorno i hodanje stepenicama pričinjavalo joj je veliki napor. Natali koja je iz Birmigena, je riješila da izgubi kilograme u "Slimming World",. Idoli…

10 hits

 
 
 
 
zeljka

zeljka

Na putu Risan - Kotor oko 19 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je stradala G.O. (53), kada je, iz sada neutvrđenih razloga, izgubila kontorlu nad automobilom i sletjela u more.

Obilne padavine napravile su ogromne probleme na ulicama beograda, Novog Sada i u Subotici, gdje je jedna osoba povrijeđena, piše B92.

Završen je i peti dan potrage za nestalim Nikšićaninom Markom Mutićem (24) kojeg je, dok se kupao sa drugom kod Velike plaže u Ulcinju, zahvatila oluja i odvukla na pučinu. On je nestao u blizini ušća desnog rukavca rijeke Bojane. Kako saznaje Standard Uprava pomorske sigurnosti kontakritala je policiju Albanije koja je pregledala svoj dio obale. 

U pucnjavi u redakciji lista "Kapital Gazet" juče u Anapolisu, Minesota, ubijeno je najmanje pet osoba, a jedna od žrtvi je Rob Hajasen, brat čuvenog američkog pisca i kolumniste "Majami Heralda" Karla Hajasena, javljaju NBC News , Bradenton Herald, prenosi Blic.rs.

Italijanski ministar Mateo Salvini poručio je NVO koje na Sredozemnom moru pomažu migrantima da će italijanske luke biti zatvorene za njih ovo ljeto, javlja Tanjug, prenosi B92.

Hrvatska će sjutra obilježiti petu godišnjicu od pristupanja EU. Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker rekao je da se zvanični Zagreb od prvoga dana članstva ponaša pozitivno kao da je njen osnivač.

Predsjednik Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore Adrijan Vuksanović i predsjednik Odbora za evropske poslove Hrvatskog sabora Domagoj Ivan Milošević danas u Zagrebu su potpisali Protokol o saradnji dva skupštinska odbora.

Programi Zavoda za zapošljavanje Crne Gore “Osposobljavanje za rad kod poslodavca” i “Stop sivoj ekonomiji” , uz konstataciju da u potpunosti korespondiraju sa programima koji se realizuju u zemljama Evropske unije, dobili su veoma dobru ocjenu na završnoj konferenciji projekta razmjene stručnog znanja za javne službe zapošljavanja Zapadnog Balkana.

Nakon što mu je prilikom provjere računara pronađeno više od pola miliona slika dječje pornografje, muškarac iz Australije se suočava sa kaznom koja će biti najmanje pet godina, javlja dailymail.com, prenosi Blic.

Originalni Benz Patent-Motorwagen, trotočkaš koji se smatra prvim ikada napravljenim automobilom, nastao je 1885. godine, piše B92.