test

Oglasna tabla Demokrata ili zvanični YT kanal Vlade: Bečićeva dominacija objavama, Spajićeve aktivnosti objavljene tek juče

I. Đoković

15/11/2023

08:40

Nakon izbora nove 44. Vlade CG i konačne raspodjele resora prema kojoj je Demokratama pripalo mjesto zamjenika premijera , MInistarstva unutrašnjih poslova, odbrane, kulture i turizma. No, kako stvar stoje shodno broju uzastopnih objava na zvaničnom Youtube kanalu Vlade Crne Gore Demokratama je ''pripao'' i taj zvanični kanal informisanja crnogorske Vlade.

Od trenutka kad je sa radom počela 44. Vlada Crne Gore počele su i objave na vladinom zvaničnom kanalu koji u prvih par dana obiluje isključivo sa objavama u kojima glavnu ulogu ima zamjenik premijera i predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Običnom posmatraču koji nije dovoljno upućen u politička dešavanja u Crnoj Gori vjerovatno bi palo na pamet da je Aleksa Bečić premijer, a ne Milojko Spajić, čije su se premijerske aktivnosti tek juče našle na zvaničnom Youtube kanalu Vlade CG.

Nije da ih premijer nije imao naprotiv, intenzivna komunikacija sa ambasadorima EU i SAD ambasadora, kao i drugih predstavnika međunarodnih organizacija nijesu se našle ne YT kanalu, dok se recimo našla i posjeta Bećića koktelu i zvaničnom događaju ” 117 godina parlamentarizma u Crnoj Gori” gdje je domaćin bio Andrija Mandić, a kom se nije odazvao nijedan ambasador EU u našoj zemlji.

Osim ovog događaja objavljeni su skoro svi sastanci Bečića sa ambasadorima dok nije objavljen nijedan sastanak Spajića sa tim istim ambasadorima, kao da nije premijer već treći sekretar u nekom ministarstvu.

Tek od juče YT kanal VLade izgleda koliko toliko drugačije jer se neko konačno sjetio da je Spajić premijer pa je ubacio njegove dvije pres konferencije i posjetu Pljevljima, eto čisto da građani ne zaborave ko je premijer 44. Vlade Crne Gore, a i da taj isti zvanični Youtube kanal ne izgleda kao oglasna tabla Demokrata.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)