test

Spajić Abazoviću: Dosado jedna dosadna

Standard

09/05/2024

16:35

Predsjednika Kluba poslanika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića interesuje od kada premijer poznaje 'kralja kriptovaluta' Do Kvona i šta je bio predmet razgovora tokom susreta u Beogradu.

Spajić je kazao da će, kako je i obećao da ću na njegova pitanja odgovore tražiti od vještačke inteligencije, odnosno čet džipitija (Chat GPT), u nastavku ispunjava preuzetu obavezu i odgovor prenosi integralno.

“Nažalost, nisam imao priliku dobro da upoznam Do Kvona, ali znam da je poznat po svojim humorističnim performansima i satiri u društvu. Što se tiče razgovora u Beogradu, vjerovatno bi tema bila vezana za umjetnost, humor ili društvene teme koje su karakteristične za njegovo stvaralaštvo”, citirao je Spajić.

Abazović tvrdi da premijer jeste imao sastanke sa Do Kvonom u Beogradu na adresi Topalovića 4.

“Da li ste ikada bili uposlenik “Das Kapital” u Singapuru, te da li je ovoj državi uplatio porezu na dobit, koje godine i da li poznaje čovjeka Sindži Kimiru ” naveo je Abazović i pitao premijera da li ima nekretninu u Singapuru.

Spajić je zamolio Abazovića da se vrate temama koje građanima odgovaraju.

“Dosado jedna dosadna, dajte malo da se vratimo onome što građanima odgovara. Jesam li imao nekretninu u Singapuru – nisam, ali koga je briga za to. I da sam imao, što je problem. Ja sam bogat došao. Vi niste imali dana radnog staža. Vi u životu ništa niste stvorili. Prva vam je bila politička plata. Razumijem vašu frustraciju i komplekse. Znate li što je problem – jesam li nagrdio državu na bilo koji način? Jesam li euro uzeo? Nisam. Nikad. Ako imate bilo što nelegalno, pominjali ste uplatnice prije godinu – nema ih, đe su? Nema ih. Vratite se konstruktivnim temama. Vas niko ne vidi kao zelenu partiju, vas niko ne vidi kao nikakvu partiju. Sve afere koje imate dajte tužilaštvu. Nemam nijednu nekretninu, ni u Crnoj Gori, ni u Srbiji, ni u Singapuru. Ja nisam potpisao ništa što je štetno za Crnu Goru, vi ste kao fizičko lice potpisali ugovor sa kompanijom u decembru, a poslije dva mjeseca je došla Vladina odluka za potpisivanje ugovora sa tom kompanijom u iznosu od 350.000 eura, naše pare ste dali ko zna kome, možda vašim prijateljima”, naveo je Spajić.

Abazović je rekao da želi građani da čuju ovakvo nevaspitanje.

“Nijedan odgovor niste dali. Nijedan osim da nemate nekretninu u Singapuru. Vi ste izašli ovdje da napadate, oko Vaših transakcija ćemo tek da vidimo. Ja sam ostavio punu kasu. Vi pokušavate cijelo vrijeme, jer ne znate što da radite, da manipulišete. Protiv Vas je podnijeta krivična prijava protiv sedam dana “, istakao je on.

Izvor (naslovna fotografija):

Spajić i Abazović

Ostavite komentar

Komentari (0)