test

Besplatan kursu engleskog jezika za osobe oštećenog vida

Standard

19/04/2024

16:00

Desetosedmični kurs engleskog jezika za osobe oštećenog vida već je u punom jeku u Američkom uglu u Podgorici. Međutim, još uvijek imate priliku da se pridružite!

Ovaj posebno osmišljen besplatan kurs pruža priliku osobama oštećenog vida da steknu ili unaprijede svoje znanje engleskog jezika kroz interaktivne sesije prilagođene njihovim potrebama. Kroz različite metode i tehnologije, polaznici razvijanju vještine slušanja, govora, čitanja i pisanja na način koji odgovara njihovom načinu percepcije svijeta. U svojoj biblioteci, Američki ugao nudi naslove na Brajevom pismu na engleskom jeziku, kao i audio knjige koje stavlja na raspolaganje kako polaznicima kursa, tako i svim ostalim zainteresovanima.

Pridružite se našoj zajednici i iskoristite priliku da unaprijedite svoje jezičke sposobnosti uz podršku iskusnih profesorki. Iako je kurs već počeo, još uvijek  se možete prijaviti i iskoristiti preostale sedmice za učenje i napredak.

Za sve dodatne informacije i prijavu, posjetite nas u Američkom uglu u Podgorici ili nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona: [email protected] 020667065

Ne propustite priliku da razvijete svoje jezičke vještine i pridružite se našem kursu. Vaše mjesto čeka!

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: PIXABAY

Ostavite komentar

Komentari (0)