test

“Budilnik” na TV E: O dostupnosti hitne medicinske pomoći u ruralnim područjima, odnosu prema novinarima…

Standard

17/03/2024

21:36

U Budilniku na TV E ujutru saznajte koliko je hitna medicinska pomoć dostupna građanima u ruralnim područjima.

O tome, osim predstavnika Crvenog krsta i ljekara, govori i mještanka Novog sela Velika Kalezić koja je nedavno proslavila 100. rodjendan. Ekipa Budilnika saznaće da li joj je dostupna medicinska njega i kako izgleda njen život na selu.

Za gledaoce koji preferiraju vožnju biciklom na Televiziji E sve informacije o novoj garaži, a koliko je to korisno govoriće Stefan Bulatović iz Biciklo.me.

Nedavnu sjednicu na kojoj se birao vd Uprave policije obilježio je i neprimjeren odnos prema novinarima koji su satima ispred Vlade čekali informacije. Zato fotoreportera Pobjede Steva Vasiljevića pitamo kako bi zapravo PR službe državnih instutucija trebalo da tretiraju medije.

Filip Jovetić podijeliće iskustva iz programa razmjene studenata i koliko on može koristiti budućim akademskim grašanima i da li stečeno iskustvo mogu primijeniti u Crnoj Gori, nakon čega će, kao i svakog ponedjeljka, gledaoci, iz Bemax teretane, dobiti savjete za jutarnje vježbe.

Suplementacija kolagenom za bolji izgled kože, da ili ne – u Srećnom danu nam objašnjava dr Nataša Vukotić Đuričanin specijalista dermatovenerolog.

Do 11 sati o baletu, savremenom plenom izrazu, kontaktu sa publikom razgovaramo sa poznatim baletanom, koreografom i rediteljem Konstantinom Kostjukovim, a o novim pjesmama, muzici i drugim zanimljivim temama sa članovima Kuba benda.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)