test

Glavni grad raspisao javni poziv za davanje na korišćenje kućica za potrebe organizacije Proljećnog Pazara

Standard

03/04/2024

15:29

Komisija za sprovođenje javnog poziva za davanje na korišćenje montažnih objekata privremenog karaktera (kućica i štandova) za potrebe organizacije `Proljećnog Pazara` raspisala je danas Javni poziv za davanje ovih objekata na korišćenje bez naknade.

“Montažni objekti privremenog karaktera daju se na korišćenje preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima Glavnog grada, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice.”, saopšteno je iz Glavnog grada Podgorice.

Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, na period od 29. aprila do 15. maja 2024. godine koliko će trajati manifestacija.

“Komisija određuje poziciju montažnog objekta privremenog karaktera na Trgu nezavisnoti, u skladu sa Programom privremenih objekata Glavnog grada Podgorice, a uz prethodno sačinjen Elaborat glavnog gradskog arhitekte.” , navodi se u saopštenju.

Iz Glavnog grada poručuju da svi zainteresovani prijave mogu predati od 3. aprila zaključno sa 12. aprilom 2024. godine, radnim danima od 08:00  do 15:00h u šalter sali- ulaz sa Trgu nezavisnosti (Njegoševa ulica br. 20).

Detalji o načinu prijave i uslovima dostupni su na linku:

Izvor (naslovna fotografija):

Podgorica moj grad

Ostavite komentar

Komentari (0)