test

KAD JE KONCERT VAŽNIJI OD BITNIH DRŽAVNIH PITANJA: Ministar Odović napustio emisiju uživo da bi slušao Aleksandru Prijović (VIDEO)

Standard

21/04/2024

12:18

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović gostovao je prije dva dana na Javnom servisu u emisiji koja se bavila između ostalog pitanjem gorućeg problema Insitituta Simo Milošević. No, nakon što je saopštio što je imao, ministar je odlučio da ne učestvuje dalje u debati sa drugim sagovornnicima, te je napustio emisiju koja je i dalje trajala, jer je imao ''važnija'' posla u vidu koncerta Aleksandre Prijović u Podgorici.

Nova vlada, i novi ministri sa novim navikama postavljaju neka nova pravila ponašanja u nastupima u emisijama uživo.

Tako je ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine napustio emisiju na Javnom servisu prije njenog završetka jer je imao neodložne obaveze u vidu uživanja na koncertu Aleksandre Prijović u Podgorici.

Iako se u emisiji razgovaralo o sudbini Institua Simo Milošević koji se nalazi u velikim problemima, ministar je odlučio da to ipak nije dovoljno urgentno, te da je koncert Prijovićke u ovom trenutku za njega važniji od priče o Institutu.

Tako je ministar nakon što je saopštio što je on konkretno imao povodom problema sa opstankom Instituta nonšalantno išetao iz studija što su zabilježele kamere koje možete pogledati u videu, i to dok je o tom problemu pričao jedan od gostiju Žarko Rakčević.

Odović je bez ustručavanja prošao ispred njega i izašao iz studija.

Iako je Aleksandra Prijović regionalna zvijezda u najmanju ruku je neodgovorno prema državi i uredniku emisije, temi i Institutu Simo Milošević da koncert jedne pjevačice bude iznad državnog problema.

No, u Crnoj Gori više ništa ne iznenađuje pa ni to da jedan ministar napusti neku uživo emisiju u kojoj se priča o problemima koji su predmet njegovog resora, jer izgleda po toj logici problem Instituta biće prisutan i sjutra, a Prijovićka nije tu svaki dan.

Izvor (naslovna fotografija):

Janko Odović

Ostavite komentar

Komentari (2)

Dana

22 Apr. at 12:06

Da ima pameti, mogao je bar izaći iza Rakčevića. To su ti oslobodioci koji su neznaveni, neobrazovani, nevaspitani, bez morala… Sram ih bilo!!!

Life

21 Apr. at 13:00

U stečaj i institut i ministar. Oni su ga glasali. I njihov loši gradonačelnik Katić od MeljinevPetijevići fatamorgane otimanja iz budžeta.