test

Odović: Emisija na Javnom servisu snimana u petak i nije išla uživo, navodi neistiniti

Standard

21/04/2024

14:56

Navodi portala Standard, koji su pokušaj sabotiranja mog rada, su neistiniti, objavio je na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović reagujući na pisanje našeg portala da je gostujući u emisiji 'Okvir' na Javnom servisu, koja se između ostalog bavila pitanjem gorućeg problema Insitituta Simo Milošević, odlučio da ne učestvuje dalje u debati sa drugim sagovornnicima, te je napustio emisiju koja je i dalje trajala, jer je imao 'važnija' posla u vidu koncerta Aleksandre Prijović u Podgorici.

”Emisija ‘Okvir’ je snimljena u petak u 16:00h, pa samim tim emisija nije išla uživo. Pred sami početak zakazanog snimanja naglasio sam da imam već zakazane obaveze nakon snimanja emisije”, pojašnjava Odović u regovanju.

Naglašava da je “kontinuirano angažovan u rješavanju državnih pitanja”, te da “ne prihvatam insinuacije o nedostatku predanosti svojim obavezama”.

“Uvijek iskazujem poštovanje prema svim urednicima emisija i medijskim kućama, budući da podržavam transparentan rad i informisanje građana o važnim pitanjima, ali isto tako u ovom slučaju očekujem javno izvinjenje Portala Standard, a u skladu sa novinarskim kodeksom. Naravno, ako drže do standarda”, zaključuje Odović u regovanju.

Odović nije uputio zvanično reagovanje našem portalu (što je zakonom predviđena praksa), već je reakcija uslijedila preko društvene mreže Fejsbuk.

Izvor (naslovna fotografija):

Janko Odović; Standard

Ostavite komentar

Komentari (0)