test

Zbog najavljenog nevremena odgođen Cecin koncert u Herceg Novom

Standard

22/02/2024

12:56

Direkcija 55. Praznika mimoze je, nakon analiza izvještaja vremenske prognoze za dane vikenda, donijela odluku da odgodi hercegnovski koncert Svetlane Cece Ražnatović, planiran za subotu, 24. februar, a za koji je vladalo izuzetno veliko interesovanje posjetilaca.

“Prema podacima iz više meteoroloških izvještaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni vjetar, što bi onemogućilo održavanje koncerta na otvorenom u odgovarajućim uslovima. Odgovorno postupajući kao organizatori, shodno najavljenim lošim vremenskim uslovima, Direkcija je odlučila da odgodi koncert Cece Ražnatović za neki naredni period o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena”, navodi se u saopštenju.

Direkcija upućuje poziv onima koji su planirali da ovaj vikend provedu u Herceg Novom da posjete ovaj grad tokom programa svečanog zatvaranja 55. Praznika mimoze od 1. do 3. marta.

“Tada će biti održan maskenbal na otvorenom uz koncert Tap 011, VII Međunarodni Karneval, Suđenje karnevalu i koncert Prljavog kazališta”, zaključak je saopštenja.

Izvor (naslovna fotografija):

Ceca Ražnatović

Ostavite komentar

Komentari (0)