test

Kordić sa turističkom inspekcijom: Zadržati dobre prakse, loše mijenjati ili otkloniti i pronaći odgovarajuće

Standard

09/10/2024

16:30

Ministarka turizma Simonida Kordić održala je sastanak sa turističkom inspekcijom koja će raditi u okviru resora na čijem je čelu.

Kako je saopšteno iz tog resora, Kordić je tom prilikom poručila da tim kojim rukovodi ostaje otvoren za sve sugestije kako bi problemi koji se ponavljaju bili riješeni na adekvatan i efikasan način.

„Obavljate težak i nezahvalan posao. Vi ste na terenu i najbolje možete detektovati probleme, i zato mi je dragocjeno da čujem vaše predloge kako da zajednički saniramo sve što nije dobro. Dobre prakse treba zadržati, ali loše treba mijenjati ili otkloniti i pronaći odgovarajuće, koje nisu samo slovo na papiru već su primjenjive i djelotvorne“, poručila je Kordić.

Ministarstvu turizma pripalo je 35 službenika Uprave za inspekcijske poslove, od kojih je 25 turističkih inspektora koji će vršiti inspekcijski nadzor u centralnom, južnom i sjevernom regionu.

Sastanku su prisustvovali i državni sekretari Vuk Žižić i Petar Drašković, kao i v.d.sekretara Ministarstva Milena Tošić.

Izvor (naslovna fotografija):

Ministarstvo turizma

Ostavite komentar

Komentari (0)