test

Duško Knežević ostaje u pritvoru

Standard

15/05/2024

15:02

Rješenje o određivanju pritvora biznismenu i predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću ostaje na snazi, saopšteno je iz Apelacionog suda Crne Gore.

“Ovu odluku vijeće Apelacionog suda Crne Gore, donijelo je na sjednici vijeća održanoj dana 14. maja 2024.godine. Rješenjem Višeg suda u Podgorici u odnosu na optuženog Duška Kneževića ostavljeno je na snazi rješenje od 4. aprila 2019. godine kojim je ovom okrivljenom određen pritvor nakon podizanja optužnice Specijalnog državnog tužilaštva 3. aprila 2019. godine, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju putem podstrekavanja”, saopšteno je iz Apelacionog suda.

Kako su precizirali, pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnosti od bjekstva u slučaju da se nađe na slobodi.

“Navedenim rješenjem određeno je da se pritvor računa od 30.04.2024. godine, od 13.30 časova, kao dana i časa lišenja slobode okrivljenog i da će trajati do dalje odluke suda”, navodi se u saoštenju.

Izvor: DAN
Izvor (naslovna fotografija):

Duško Knežević

Ostavite komentar

Komentari (1)

Rukfaš

15 May. at 17:47

Zašto se niko ne prisjeti kako se ova ološ odnosula prema novinarkama A televizije? One su ga tužile za mobing i za podvođenje… ili tako nešto.