test

Ivanović: Kuća je moja od prvog dana

Standard

13/06/2024

15:39

Nisam se do sada okretao na navode pojedinih medija, pojedinih političara da je to ničija kuća, to je moja od prvog dana , kazao je za TV E vlasnik firme Master inženjering Vladan Ivanović, čiju kuću SPO pretresa već drugi dan.

Riječ je o objektu za kojeg je uhapšeni vlasnik Atlas grupe Duško Knežević tvrdio da se gradi za bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, te da se samo formalno vodi na Ivanovića.

“Pretres je već dva dana. Ljudi rade svoj posao, korektno rade svoj posao. Malo sam i začuđen. Nisam se do sada okretao na navode pojedinih medija, pojedinih političara da je to ničija, to je moja od prvog dana”, jasan je Ivanović.

Sagovornik TV E objašnjava da cijeli život radi prvivatno i bavi se građevinom.

“Bavim se građevinom. Kuća je prvenstveno bila namijenjena za prodaju ili za neku biznis varijantu. Čitav život radim privatno, i bavim se gradjevinom. Čudno, ali neka vide. I ja sam prisustvovao popisu. Uglavnom je sve tu. Sve što je kupljeno – plaćeno je, sve što je uvezeno – plaćen je PDV . Neka oni rade svoj posao, ja ću se truditi da u nekim mojim mogućnostima sve ovo završim”, poručio je Ivanović.

Advokat Milošević je ranije danas rekao da nemaju podatke na osnovu čega SPO vrši pretres.

Povezani članci

“Nemamo podatke, naredba na osnovu koje se vrši pretres je po našem mišljenju nezakonita, ne bismo je dalje komentarisali od toga”, kazao je on.

Desetak pripadnika SPO juče su započeli pretres ovog objekta i popisali stvari koji se nalaze u objektu.

Izvor: TV E
Izvor (naslovna fotografija):

Ivanović

Ostavite komentar

Komentari (0)