test

(VIDEO) Milošević: Pretres kuće na Gorici nezakonit, nema ništa da se nađe, sve je transparentno

Standard

12/06/2024

18:57

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) upravo su započeli pretres objekta u javnosti poznatog kao ,,Ničija kuća''.Pretresu prisustvuje vlasnik kuće i firme Master inženjering Vlado Ivanović sa advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem.

Advokat Milošević je kazao da je vlasnik kuće Ivanović u potpunosti ispoštovao proceduru u smislu da je sve dostupno, transparentno i otvoreno radi nesmetanog i detaljnog pregled objekta.

Milošević je kazao novinarima da je riječ o jednom krajnje čudnom i nesvakidašnjem pretresu.

“Naredba ne sadrži ni osnove sumnje, ni osnovanu sumnju već se po našem mišljenju krajnje zakonito navode samo sumnje bez podvlačenja o kakvoj sumnji se radi, što bi morali da urade”, navodi Milošević, prenosi TV E.

Kaže i da je njegov klijent Ivanović ranije saslušan kod tužioca, ali da to danas nije učinjeno.

Povezani članci

Nije mogao da kaže na koja krivična djela se sumnje odnose, ali je siguran da se ništa za ta krivčna djela u “Ničijoj kući” ni na drugim mjestima ne može naći.

Kako je kazao, u kući se nalaze predmeti koji su uvezeni sa svom dokumentacijom.

SPO-u su, kako kaže, na raspolaganju svi resusrsi, radi se popis kuće i sve je, dodaje advokat, transparentno.

“Vrlo objektivno i transparentno i realno pokazujemo sve što treba sigurni smo da se tu ništa ne može da nađe”, navodi advokat.

On kaže i da pretres sprovodi 10-ak pripadnika SPO-a.

“Smatram da oni nisu ni kompetentni, ni stručni da utvrde bilo šta bilo kakve činjenice, tako da neka sve ide svojim tokom. Sada preko 100 stavki koje planiraju da urade nismo završili ni tri – četiri, tako da je upitno da kad će sve ovo trajati”, kazao je Milošević.

Prošle sedmice je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović saopštio da su u predmetu poznatom pod nazivom “Ničija kuća” došli do interesantnih informacija pretresom određenog telefonskog uređaja.

Izvor (naslovna fotografija):

Standard

Ostavite komentar

Komentari (0)